Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφτασε στη Νάουσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Ανακηρύχθηκε επίτιμη δημότης
Διήμερη επίσκεψη στη Νάουσα πραγματοποιεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, με αφορμή την συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση και το Ολοκαύτωμα της πόλης. Η κ. Σακελλαροπούλου έφτασε στη Νάουσα το απόγευμα του Σαββάτου 30 Απριλίου 2022 και μετέβη στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, όπου την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας. Ακολούθησε ειδική τελετή, όπου η κ. Σακελλαροπούλου ανακηρύχθηκε Επίτιμη Δημότης του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας.



Ο Δήμαρχος κ. Καρανικόλας επέδωσε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πάπυρο με την απόφαση ανακήρυξης της Αυτής Εξοχότητας της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ως Επίτιμη Δημότη του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, το Χρυσό Κλειδί της Πόλης, μια αναμνηστική πλακέτα για την 200η Επέτειο από το Ολοκαύτωμα της Νάουσας και μια δερμάτινη κασετίνα που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά κομμάτια της παραδοσιακής γυναικείας φορεσιάς της Ναουσαίας και ειδικότερα: την πόρπη - κολάνι (ζώνη), το γιορντάνι και το τεπελούκι (κεφαλοκάλυμμα).



Το πρωί της Κυριακής 1 Μαΐου θα παραστεί στην Υπαίθρια Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και στην επίσημη Δοξολογία, στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας. Στη συνέχεια θα μεταβεί στον Χώρο Θυσίας για την Επιμνημόσυνη δέηση και την ρίψη στεφάνου στον ποταμό Αράπιτσα, ενώ η επίσκεψή της θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής, με το πέρας της παρέλασης στην οδό Μ. Αλεξάνδρου.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη της ΠτΔ στο Δημοτικό Θέατρο:

2 σχόλια:

  1. kai ELEGA THA ERTHI? H DEN THA ERTHI?? TH KOMIKOI EXOUME KATANTISOI OI ELHNES ,,,,MIA KOMODIA ,,ME POLOUS PROTAGONISTES KAI LIGOUS THIASARXES,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MPRABO STON BERIOTH ,,,KAI KALO MYNA ,,KAI PANTA MEPROTIES,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ