Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οδηγίες και ενημέρωση για την μετάκληση Εργατών Γης από την ΕΔΟΠ

Άνοιξε την Παρασκευή η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την καταχώρηση των αιτήσεων μετάκλησης εργατών γης, με την κατά παρέκκλιση διαδικασία, δηλαδή για τρείς συν τρείς μήνες. Τις λεπτομέρειες ορίζει η τροπολογία του Κώδικα Μετανάστευσης όπως αναφέρεται στον Νόμο 4915, ΦΕΚ αριθμός 63 τεύχος Α / 24-3-22 στο άρθρο 94. Για την είσοδο σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μπορείτε να ακολουθείτε την εξής διαδικασία:
 

portal.immigration.gov.gr/aitiseis-metaklisis-ergodoton με κωδικούς taxis

Συμπληρώνετε την ηλεκτρονική αίτηση και επισυνάπτετε ηλεκτρονικά

1) Υπεύθυνη Δήλωση του εργοδότη που απαιτεί η νέα τροπολογία του νόμου 4915/22 και ορίζεται στο άρθρο 94 παρ 3 ( συνημμένο υπόδειγμα 1) και η οποία σκανάρεται και υποβάλλεται ηλεκτρονικά αφού πρώτα θεωρηθεί για το γνήσιο της υπογραφής , εκτός και αν γίνει απο το GOV.GR 2)έντυπο ΕΛΓΑ 2021 και υπεύθυνη δήλωση (συνημμένο υπόδειγμα

2) Πως δεν θα μεταβληθούν οι καλλιέργειες που θα δηλωθούν στο ΟΣΔΕ 22, σκανάρονται και υποβάλλονται ηλεκτρονικά

3) Σας επισημαίνουμε ότι κατόπιν συμφωνίας με την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου δεν απαιτείται η υποβολή του εντύπου Ε9. Επειδή όμως υπάρχει το πεδίο όπου η ηλεκτρονική πλατφόρμα ζητά την υποβολή εντύπου Ε9 στο σημείο αυτό επισυνάπτετε και πάλι την υπεύθυνη δήλωση.

Επίσης έχει δημιουργηθεί η δυνατότητα για το παράβολο των 110 ευρώ το οποίο θα ισχύει μόνο για εφέτος και μόνο για την διαδικασία της κατά παρέκκλιση μετάκλησης και όχι για τις άλλου τύπου μετακλήσεις ήτοι για τις μέχρι εννέα μήνες ή για δώδεκα μήνες, για τις οποίες παραμένει στα 100 ευρώ.

Για οποιεσδήποτε απορίες μπορείτε να απευθύνεστε γραπτά στο email της Διεπαγγελματικής Πυρηνοκάρπων: edop.greece@gmail.com

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς
Γιαννακάκης Χρήστος Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ