Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πένθος στο Μακροχώρι: Πέθανε ο Βαγγέλης Γραμμάτης

Καλό Παράδεισο!
Έφυγε από την ζωή ο Βαγγέλης Γραμμάτης. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία μόλις 44 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Όπως ανακοινώθηκε, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Απριλίου και ώρα 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Μακροχώρι. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 7:00 μ.μ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

6 σχόλια:

  1. Καλό παράδεισο Βαγγέλη. Πολύ καλό παιδί, ήσυχος, έντιμος άξιος,μα πάνω από όλα Άνθρωπος με αξίες, πολύ κρίμα. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα Άκη καλο παραδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συλλυπητήρια στην οικογένεια,ήταν καθηγητής του γιου μου κ συμπέθερος μας!Κρίμα νέο παιδί!Κουράγιο κ δύναμη στους γονείς του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό παράδεισο συλληπητηρια στην οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τους μαθητές του στο επαλ βέροιας, συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Λίγο σε γνωρίζαμε Βαγγέλη αλλά είχες μπει στην καρδιά μας σαν ένας απλός ευγενικός χαμογελαστός και με χιούμορ άνθρωπος. Θα προσεύχομαι για την ψυχή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτρης Ζαφειρόπουλος5 Ιουλίου 2022 στις 11:48 π.μ.

    Καλό παράδεισο ρε φίλε. Μόλις το έμαθα. Καλή δύναμη στην οικογένεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ