Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο κακός δαίμονας, ο τουρίστας και η τρομερή ατάκα του Τρούπκου

Kataskopos speaking
Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και η Βέροια είναι στο +6. Είναι πλέον απίθανο να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα. Παίζουμε εντός με Ξάνθη και Καβάλα και εκτός με Πιερικό και Θεσπρωτό. Από την άλλη πλευρά, ο Κούγιας παίζει εκτός με ΠΑΟΚ Β' και Νίκη Βόλου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην χάσει βαθμούς. Πάμε τώρα στο χθεσινό ματσάκι. Μην ξεχνάμε πως η Αναγέννηση ήταν ο κακός μας δαίμονας. Όχι μόνο γιατί μας απέκλεισε από το κύπελλο και την πεντάρα που μας έριξε μέσα στην Καρδίτσα, αλλά γιατί, όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε εκείνο το ματς της τελευταίας αγωνιστικής που η Βέροια την αντιμετώπιζε στο Δημοτικό Στάδιο και ήθελε νίκη ή ισοπαλία για να μείνει στην Β' Εθνική. Τελικά χάσαμε και πέσαμε στην Γ' Εθνική. Εποχές Αρβανιτίδη! Μαύρες και αξέχαστες ημέρες. Μιλάμε για πολύ κλάμα. Τι θυμήθηκα τώρα;;;

Τέλος πάντων, θα μείνω στην τρομερή ατάκα που είπε ο Θωμάς Τρούπκος: «Μια Βασίλισσα ξέρει να χτίζει την αυτοκρατορία της, με τις ίδιες πέτρες που της πέταξαν». Μεγάλη κουβέντα από την σύγχρονη σημαία της Βέροιας. Αναρωτιέμαι πόσα έχουν δώσει ο Τσαλουχίδης και ο Τρούπκος στο metallity (που λέει και ο Λουτσέσκου) αυτής της ομάδας;

Πάμε παρακάτω: Το ματς ολοκληρώθηκε μόλις μπήκε αυτός ο Κλάους Αθανασιάδης. Πλέον η Καρδίτσα έπαιζε με 10 παίκτες. Ρε εσείς τι συνταξιούχος ποδοσφαιριστής είναι αυτός; Και ερωτώ, γιατί εγώ μπορεί να μην είδα καλά και να κάνω λάθος. Ακούμπησε καθόλου την μπάλα; Έκανε καμία προσωπική ενέργεια; Τουρίστας κανονικός! Κρίμα γιατί κάποτε στον ΠΑΟΚ ήταν καλός παίκτης και θα μπορούσε να κάνει σπουδαία καριέρα. Κατάντησε να παίζει ως αλλαγή στο 80' στην Καρδίτσα. Αυτό τα λέει όλα.

Πάμε να αναλύσουμε και λίγο τους παίκτες μας. Βελλίδης εγγύηση στο τέρμα. Φοβερό πρωτάθλημα, αν εξαιρέσεις εκείνο το ματς στην Καρδίτσα που έφαγε τα πέντε. Σκόνδρας και Δημόπουλος ογκόλιθοι στην άμυνα. Πολύ δυνατοί, κατάπιαν τους αντίπαλους επιθετικούς. Πενταυράκης σχετικά καλό ματς, αν και θέλω να ανεβάσει στροφές. Δεν ξέρω αν είναι έτοιμος να βγάλει ολόκληρο πρωτάθλημα στην Super League. Μπουκουβάλας εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, αλλά προχθές έδειξε ότι βρίσκει πάλι τα πατήματά του για να ξαναγίνει ο παλιός Ντάνι Άλβες που όλοι αγαπήσαμε. Οικονόμου όλα τα λεφτά. Το πουλέν μου. Ακόμα τρέχει. Γαβριηλίδης terminator τα έχουμε πει πολλές φορές. Μούργος λίγα πράγματα, μάλλον είναι ντεφορμέ. Φοφανά ακόμα ένα καλό ματς με προσωπικές ενέργειες. Πασάς, αρκετά καλός, αν και δεν σκόραρε και αυτό αποτελεί είδηση. Γιακουμάκης σκοράρει και μαρκάρει. Τι άλλο θέλεις; Αν έχει αυτά τα δύο σ' ένα στράικερ, μην το πείς ούτε στον παπά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ