Quantcast

http://picasion.com/

Καρατόμησε Αντιδήμαρχο ο Γκυρίνης - Ποιοι είναι οι λόγοι;

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στον Γιδά
Με αιφνιδιαστική απόφασή του, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, απέπεμψε από την Δημοτική Αρχή, τον Αθανάσιο Κούγκα. Τις αρμοδιότητες του πρώην Αντιδημάρχου, στα Θέματα Πολιτικής Προστασίας, Κτηματολογίου και Ακίνητης Περιουσίας θα ασκεί πλέον ο ίδιος ο Δήμαρχος. Ο Παναγιώτης Γκυρίνης πήρε αυτήν την απόφαση για τους παρακάτω λόγους:

α. κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ενεργεί αυτοβούλως χωρίς να συνεργάζεται με τον Δήμαρχο, τον οποίο πρέπει να επικουρεί και δεν τον ενημερώνει για πολλές από τις κινήσεις του σχετικές με τα θέματα της αρμοδιότητας του.

β. με σκοπό τη συνεχή αυτοπροβολή του εμπλέκεται και ενεργεί σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Δημάρχου ή των λοιπών Αντιδημάρχων.

γ. της συχνής αντιπαράθεσης με φανερή την διάθεση αντιπολιτευτικής σκοπιμότητας, παρότι είναι Αντιδήμαρχος, σε σοβαρές λειτουργικές αρμοδιότητες, ενέργειες οι οποίες δεν συνάδουν με το αξίωμα που έφερε και τη φιλοσοφία του άρθρου 59 παρ. 1 του ν. 3852/2010.

δ. διαπιστώνεται σοβαρότατο θέμα παντελούς έλλειψης διάθεσης συνεργασίας με το Δήμαρχο, που αναιρεί την εμπιστοσύνη και την αρχή της επικουρικότητας στα καθήκοντα του Δημάρχου από πλευράς Αντιδημάρχων.

ε. το ύφος της επικοινωνίας με το προσωπικό του Δήμου, δεν συνάδει στο ελάχιστο με την ηθική δεοντολογία που εφαρμόζει η δημοτική αρχή στην άσκηση των καθηκόντων της και προκάλεσε ζητήματα δυσλειτουργίας στην υπηρεσία.

στ. επιδεικνύει μια ανάρμοστη, προσβλητική και προκλητική συμπεριφορά και το δηλώνει δημόσια προς το πρόσωπο του Δημάρχου αμφισβητώντας έμπρακτα το θεσμικό του ρόλο.

ζ. αν και του ζητήθηκε από το Δήμαρχο να υποβάλει την παραίτηση του δεδομένου ότι έχει καταστεί αδύνατη πλέον η όποια συνεργασία μαζί του, μέχρι σήμερα δεν το έχει πράξει, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται συχνά φαινόμενα δυσλειτουργίας στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

10 σχόλια:

  1. ρε παιδια τι ειναι αυτα χουντα εχουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.Αρχισαν τα να αρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η ΧΟΥΝΤΑ δεν θα περάσει το ΚΚΕ θα αντιδράσει σύντομα και δυναμικά κατά των καπιταλιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε κάθε περίπτωση η νοοτροπία ειδικά των παλιών (βλέπε Γκρούεζας στην ταινία με το Μαυρογιαλούρο) είναι ξεπερασμένη και επιβλαβής για την κοινωνία. Νέοι άνθρωποι με γνώσεις και σύγχρονη νοοτροπία θα πρέπει να αναλάβουν θέσεις ευθύνης για καλά αποτελέσματα. Χορτάσαμε από τους
    παλιούς, μόνο προβλήματα με προσωπικές πολιτικές και αυτοπροβολή.
    Αρκετά, κανένα νέο έχετε να υποστηρίξουμε σε πόστα ευθύνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά του έκανε, όλη μέρα μας έλεγε..... ΕΓΩ έκανα αυτό.....ΕΓΩ θα το κανονίσω....ΕΓΩ θα σας βρω λύση και κανείς άλλος..... κτλ κτλ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχασε η βενετιά βελόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κουγκας ειναι επταψυχος, κουβαλαει στρατο, εχει τους περισσοτερους προσωπικους ψηφους απ ολους του υποψηφιους μαζι. με οποιον κι αν κατεβει θα εκλεγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηταν πολυ λιγος..εδω και χρονια η μονη του εγνοια ηταν η υπερηφανεια και υποσχεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γίναμε και Πρώτο Θέμα στον Βεροιώτη μέρος της διαφωνίας η μετατόπιση περιπτέρου η μικροπολιτηκι σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο γνωστός γυρολόγος της πολιτικής ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ