Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραιτήθηκε από το ΔΣ του Επιμελητηρίου ο Αργύρης Σακαλής

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ημαθίας ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμου στο facebook ο Αργύρης Σακαλής. Ο γνωστός επιχειρηματίας και ζαχαροπλάστης της Βέροιας, στη σύντομη δήλωσή του επικαλείται προσωπικούς λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στην απόφασή αυτή. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Μετά από τέσσερα χρόνια ενεργού παρουσίας μου στο Διοικητικό Συμβούλιο και στα πράγματα του Επιμελητηρίου Ημαθίας, δηλώνω την παραίτησή μου για προσωπικούς λόγους. Καλή συνέχεια, προς όφελος όλων των επιχειρήσεων της Ημαθίας».

4 σχόλια:

  1. Κρίμα. Αυτοί που σε εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους θα ήθελαν να συνεχίσεις να αγωνιζεσαι για αυτούς, με οποιοδήποτε κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως με το τροπο που γινεται η εκλογη (εξαγορες κτλ) αν εισαι μειωψηφια η φωνη περναει απο φιλτρο ....που λεει μας βολευει ναι η οχι .. οποτε πως να παλαιψεις μαντροτοιχο απο συμφεροντα....Το κατεστημενο στηριζεται απο τους επιτηδειους καθε λογης..

      Διαγραφή
  2. Μεγάλη απώλεια για τον επιμελητηριακο θεσμό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ