Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλος διαγωνισμός «MAZI markets»: Ψωνίστε και κερδίστε 3 υπέροχα δώρα!

Κλήρωση το Μεγάλο Σάββατο

Η διεύθυνση του «MAZI markets» υποδέχεται την Άνοιξη και εύχοναι Καλή Σαρακοστή, κάνοντας υπέροχα δώρα στους πελάτες του. Από σήμερα κιόλας, έως και το Μ. Σάββατο 23 Απριλίου, κάντε τις αγορές σας και από τα δύο καταστήματα «MAZI markets» στη Βέροια (Μ. Μποτσαρη 62 και Πιερίων 63) και διεκδικήστε τρία υπέροχα δώρα! Με κάθε αγορά 30 ευρώ και άνω, παίρνετε έναν λαχνό για να συμμετέχετε στην κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Μ. Σάββατο και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στο κατάστημα «MAZI markets» στην οδό Μ. Μπότσαρη (τηλ 2331020100).

Αν και κάνοντας τα ψώνια σας στο «MAZI markets» βγαίνετε πάντα κερδισμένοι από τις χαμηλές τιμές και τις προσφορές που βρίσκετε καθημερινά, μπείτε στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς ο τυχερός ή η τυχερή που θα αποκτήσουν ένα από τα παρακάτω υπέροχα δώρα:

1ο δώρο
Ημερήσια εκδρομή για δυο άτομα, από το Τουριστικό Γραφείο Αχιλλέας Τours

2ο δώρο
Ένα ραδιοκασετοφωνο αυτοκινήτου, από Σιδηρόπουλος sound veria- ήχος - συναγερμοί

3ο δώρο
Ένα ρολόι τοίχου, από Έπιπλο Καναδάς στην Κατερίνη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ