Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο: Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δήμο Βέροιας

Από τον Δήμο Βέροιας ανακοινώνεται ότι σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Βέροιας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Σχολεία Ειδικής Αγωγής) λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

11 σχόλια:

  1. Οι παιδικοί σταθμοί στην βεροια είναι ανοιχτοί ή κλειστοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημαρχε μας εχετε ζαλισει με την τηλεκπαιδευση. Αφηστε τα παιδια ησυχα μια μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την τηλεκπαίδευση δεν την κανονίζει ο Δήμαρχος αλλά το Υπουργείο.
      Ο Δήμαρχος δεν έχει καμιά σχέση.

      Διαγραφή
  3. Δήμαρχε και δάσκαλοι αύριο θα έχει πολύ ήλιο να μείνουν κλειστά τα σχολεία κινδυνεύουν οι δάσκαλοι πως θα πάνε στα σχολεία ερώτηση αν δεν πληρώνονταν θα ήταν κλειστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πραγματικά χαζός ή απλώς θέλεις να κάνεις τον έξυπνο στο chat. Πότε θα καταλάβεις ότι τα σχολεία κλείνουν για να μην κινδυνέψουν οι μαθητές. Οι δάσκαλοι είναι το πρόβλημα ή τυχόν ατυχήματα σε δρόμους και σε αυλές σχολείων; Αλλά από κομπλεξικούς τι περιμένεις. Μόνο αν το παιδί σου πάθει κάτι τότε θα ζητάς τα ρέστα από τον Δήμαρχο που δεν έκλεισε τα σχολεία και εξέθεσε σε κίνδυνο τα παιδιά. Μέχρι εκεί όμως φτάνει το μυαλό σου. Κατά τα άλλα, το μεροκάματο του δασκάλου σε ένοιαξε.

      Διαγραφή
    2. καλα που δεν χιονιζει συχνα στην Ελλαδα, γιατι θα μενανε μονιμος κλειστα.

      Διαγραφή
    3. Μαλλον δεν καταλαβες την ειρωνεία.

      Διαγραφή
    4. Προς ανώνυμο 10,24. Εκπαιδευτικέ, σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό τα σχολεία σε Σουηδία, Νορβηγία και άλλες βόρειες χώρες που χιονίζει συχνά, μένουν κλειστά σχεδόν όλο το χρόνο. Εκεί τα παιδιά δεν κινδυνεύουν; ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ

      Διαγραφή
  4. Η τηλεκπαίδευση δεν ειναι δια πάσαν νόσο.Θέλει προετοιμασία και σχεδιασμό. Δε γίνεται κάθε τρεις και λίγο τηλεκπαίδευση.Εκτός αν θέλουμε να κάνουμε για τα μάτια του κόσμου και όχι για την ουσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς ανώνυμο 4:10
    θέλει πολύ μυαλό για μην συγκρίνεις την Ελλάδα με τη Σουηδία κ τη Νορβηγία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ