Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία! Κάτοικος Βέροιας ο 19χρονος που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη

Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία
«Σοκ» και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Βέροιας, η είδηση πως ο 19χρονος που σκοτώθηκε στην Θεσσαλονίκη (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ) διαμένει μόνιμα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός, ο οποίος δέχθηκε άνανδρη επίθεση από οπαδό άλλης ομάδας, ζούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Βέροια, καθώς ο πατέρας του είναι αξιωματικός του στρατού και υπηρετούσε στην Ημαθία.

Τα σχολικά του χρόνια, μέχρι και το Γυμνάσιο τα έζησε στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης και πήγαινε σχολείο στο 31ο Γυμνάσιο ενώ επισκεπτόταν συχνά την Θεσσαλονίκη καθώς εκεί κατοικεί το μεγαλύτερο ποσοστό του φιλικού του περιβάλλοντος.

Έτρεφε μεγάλη αγάπη για την ομάδα του Άρη και επισκεπτόταν συχνά τόσο το γήπεδο του ποδοσφαίρου όσο και το αντίστοιχο του μπάσκετ χωρίς όμως να έχει κάποια εμπλοκή στα οπαδικά δρώμενα της ομάδας.

Ο 19χρονος περπατούσε με φίλους του, όταν ένα άτομο που επέβαινε σε λευκό όχημα κινήθηκε πεζός προς το μέρος του όπου και επιτέθηκε με μαχαίρι στο πόδι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Δείτε το video:


2 σχόλια:

  1. Παρατηρήστε το ρεπορτάζ: Αποφεύγει να πεί την οδό, ακόμα και όταν πήγε να την αναφέρει. Παραπληροφορεί λέγοντας για ''οπαδικές διαφορές''. Δεν υπήρχαν. Μολάει για την ΄΄ομάδα την τοπική΄΄. Και όλα αυτά για να ξεπλύνει το αίσχος της Κλεάνθους , μην την μαλώσουν από το Ροστώφ. Ντρέπομαι για την εισφορά στην ΕΡΤ. Ντροπή. Άνθρωπο σκότωσαν και αυτοί ακόμα και τώρα μην θίξουν τα συμφέροντα. Την βλέπω σύντομα με καλό συμβόλαιο στο 'Οπεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ήταν συμπλοκή δημοσιογράφοι της πεντάρας! Ήταν δολοφονία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ