Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

Μήνυμα Θεοδωρικάκου
«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της», τονίζει σε μήνυμά του ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει βρεθεί αίμα του 19χρονου στο αυτοκίνητο του ατόμου που συνελήφθη, κάτι που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Η παρουσία του στο σημείο φαίνεται να προκύπτει και από υλικό από κάμερες ασφαλείας που εξέτασε η αστυνομία, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Αλβανό, γεννημένο στη Θεσσαλονίκη, με άδεια διαμονής στη χώρα. Τον έχει αναγνωρίσει φίλος του Άλκη. Τον εντόπισαν σε κάμερες μέσα στο αυτοκίνητο. Οι δράστες παράτησαν το αυτοκίνητο τρομαγμένοι, ακανόνιστα, χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 23χρονος είχε προσαχθεί από χθες το βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι ο φερόμενος δράστης είναι σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ και είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές το 2019 για οπαδική βία, όταν είχε τραυματίσει άτομο. Σε βάρος του εκκρεμούσε δίκη.

«Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη», τονίζει επίσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.



15 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια χίλια μπράβο η Ελληνική Αστυνομία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ας ελπίσουμε να κάνει το ίδιο και η Δικαιοσύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγχαρητήρια επειδή έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει;

      Διαγραφή
    2. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ειδες τι μας εκανε η ΕΛΠΙΔΑ με τα χιόνια. Μας ξεβράκωσε.

      Διαγραφή
  2. Πέσαμε από τα σύννεφα που ο δρεπανοφόρος μακελάρης ήταν σεσημασμένος αλλοδαπός με προσωρινή άδεια παραμονής.

    Ακόμα ένας φιλήσυχος και κακόμοιρος μετανάστης που θα ταΐζουμε με τους φόρους μας στις φυλακές για τα επόμενα 4-5 χρόνια οπότε και θα αρχίσει τις άδειες για να ''σπουδάσει''. Έτσι λοιπόν ίσως και πριν τα 30 του θα είναι και πάλι έξω για να σπέρνει τρόμο και θανατικό στους γηγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε συμφωνώ ότι η αστυνομία έκανε τη δουλειά της. Θα έχει κάνει τη δουλειά της όταν συλληφθούν και οι δέκα που συμμετείχαν σ' αυτή τη δολοφονική επίθεση. Γιατί όλοι τους είναι ένοχοι. Μπορεί ένας να κρατούσε το μαχαίρι, αλλά όλοι οι υπόλοιποι προκάλεσαν τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έφερε το παλικάρι, οι οποίες ήταν θανατηφόρες σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Άρα, περιμένουμε και τις επόμενες συλλήψεις. Εύχομαι μόνο κουράγιο στην οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι οι σεσημασμενοι αλλοδαποί να απελαύνονται στη χώρα τους και να μην μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θα πεί ήταν υπόδικος με προσωρινή άδεια; Σε όλη την Ευρώπη ανακαλείται κάθε άδεια προσωρινή ή μόνιμη και απελαύνεται ή δικάζεται. Τον να τον έχεις με ... δήθεν προσωρινή άδεια να δολοφονεί, ποιον εξυπηρετεί; Γιατί; Ας μου εξηγήσει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσε τα συλλυπητήρια Θεοδωρικάκο και κοιτάξτε να αυστηροποιήσετε τις ποινές για τέτοιου είδους εγκλήματα, διότι οι ποινές ακόμη και για σκληρά εγκλήματα είναι γελοίες. Η Ελλάδα έγινε η χώρα των εγκληματιών, διότι δεν υπάρχει τιμωρία. ΜΙΖΟΤΆΚΗ ΑΚΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τους βρούνε όλους και όλοι μέσα για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθολου δεν έκανε "τη δουλειά της" ως τωρα η αστυνομία, που εχει ιδιο αφεντικό με αυτους τους αλητες τον τσετσενο ιβαν . Οταν θα συλλαβετε κ τους
    10 για δολοφονια εκ προ μελέτης, τοτε θα εχετε κανει ενα βημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποθέσεις.
    Αν ηταν αλλοδαπός ο δολοφονηθείς, θα ειχαμε διαδηλώσεις απο τους γνωστούς τραγικούς , εναντίον φασιστών. Αν ηταν δεξιός, τσιμουδιά. Δεν μας ενδιαφέρει. Αν αριστερόγερνε, διαδηλώσεις για τον αγωνιστή της ελευθερίας. Τώρα που ο φονιάς ειναι αλλοδαπός , ακόμη μια φορά, τσιμουδιά. Δεν ειναι τραβηχτικό. Δεν πουλάει. Η τάχα μου αριστερή , ρατσιστική σαπίλα, για την ανθρώπινη ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρα εχει το ακαταλόγιστο ως ηλίθιος. Εσυ ως φασιστερά XL, όλα καλά το σπίτι; Θα ηθελα να μας πεις πως τσακίζετε εσεις σε κάθε γειτονια τον ... φασισμό. Ή τέλος πάντων, οτι δεν ειναι σαν κι εσας. Για πες. Πως τους τσακίζετε;

      Διαγραφή
  10. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνικη δικαιοσυνη.

    p.s.ειμαι μόνιμος κάτοικος Καναδά και έχω έρθει στην ελλαδα μια φορά, όταν ήμουν 5 ετών. Τώρα είμαι 50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ