Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γερό τροχαίο στον δρόμο προς Μακροχώρι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου 2022 έξω από τη Βέροια, στον δρόμο για το Μακροχώρι. Συγκεκριμένα, ήταν περίπου στις 12 το μεσημέρι, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όχημα επιχείρησε να κάνει αναστροφή, στο ύψος της διασταύρωσης για Μαυροδένδρι, λίγο πριν το ΕΑΚ, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα που εκινείτο στον κεντρικό δρόμο. Από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκε ελαφρά η ηλικιωμένη γυναίκα συνοδηγός, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Τροχαία Βέροιας, προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία, μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα από το οδόστρωμα.

Δείτε φωτογραφίες:















9 σχόλια:

  1. Εκει δεν κανουν ετσι αναστροφη!!!! στριβουν δεξια στο δρομακι για Μαυρονερι, κανουν μανούβρα και βγαινουν αριστερα για Βεροια. Αλλα αμα εισαι ασχετος, ανοητος και δεν κοιτας πισω απ τον καθρεπτη να δεις οτι ερχεται αλλος, τοτε πιανεις αριστερα, φρεναρεις ξαφνικα και κάνεις ...αναστροφη!
    Μακαρι να ειναι ελαφρια η χτυπημενη γυναικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρε Κούλη γκαντέμη, και τα δύο γαλάζια ήτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάντε ένα κυκληκο κόμβο επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ συνηθισμένη αναστροφή η συγκεκριμένη. Όσοι Βεροιώτες πηγαίνουν στο Lidl του Μακροχωρίου, κάνουν αναστροφή στο συγκεκριμένο σημείο για να ξαναγυρίσουν στη Βέροια. Προφανώς ο οδηγός του Πεζό, για να πάρει ανοιχτά τη στροφή, έστριψε το τιμόνι λίγο προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του το άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο. Είναι τόσο δύσκολο άραγε να μπει κάποιος στο στενό, αριστερά προς τον Παναγιωτίδη ή δεξιά προς το Μαυρονέρι, και να κάνει μανούβρα εκεί, αντί να βάζει σε κίνδυνο τους άλλους οδηγούς; Αλλά, όταν έχεις μάθει να κάνεις ότι σου καπνίσει, δυστυχώς υπάρχουν και συνέπειες. Το κακό όμως είναι ότι παίρνεις κι άλλους στο λαιμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ηλικία των οδηγών ξέρουμε γιατί λίγο ηλικιωμένους τους είδα στο πεζό, αναρωτιέμαι .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο συγκεκριμένο σημείο πρέπει να βρουν μια λύση. Κάθε μέρα γίνονται τροχαία επειδή κάνουν παράνομες αναστροφές. Δεν έχω δει ποτέ μα ποτέ την αστυνομία να γράψει κάποιον για αναστροφή στο συγκεκριμένο σημείο. Αλλα κρύβονται στην στάση της εφορίας και γράφουν αυτούς που πάνε 60 ενώ το όριο της είναι 50. Αντί να ξεσκίσουν αυτούς που κάνουν αναστροφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην οδό Θεσσαλονίκης η διαχωριστική νησίδα ,όχι μόνο περιττή είναι ,αλλά και επικίνδυνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ιδιο γινεται και στο φαναρι στον Γαβριηλιδη. Απο το Μακροχώρι για να πανε στο Lidl κανουν αναστροφή που απαγορεύεται. Φυσικα η τροχαια την πεφτει στην εφορια να πιασει κανενα τρακτερ που παει με 40. Ανύπαρκτοι. Βεροιάρα οεοεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ