Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν ο Τσοβόλας ήρθε στη Βέροια ως Πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Τσοβόλας. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία 80, χτυπημένος από τον καρκίνο. Κατά το παρελθόν είχε επισκεφθεί πολλές φορές την Ημαθία, καθώς είχε φανατικούς υποστηρικτές και φιλίες που κρατούσαν για πολλά χρόνια. Ήταν Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2000, όταν ο Δημήτρης Τσοβόλας, πρόεδρος του Δημοκρατικού Κοινωνικού Κινήματος (ΔΗΚΚΙ), βρέθηκε στη Βέροια, για να παραστεί σε τοπική εκδήλωση του κόμματος, στο ξενοδοχείο «ΒΕΡΟΙΑ». 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο Δημήτρης Τσοβόλας με την ομιλία που εκφώνησε, στην οποία και άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη από τη μία, αλλά και έδωσε ελπίδα στους φίλους και ψηφοφόρους του ΔΗΚΚΙ των όσων πρέσβευε, έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο από την άλλη, κήρυξε συνάμα από τη Βέροια και την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος στις εθνικές εκλογές, που είχαν προκηρυχθεί να διενεργηθούν τη χρονιά εκείνη! 

Ο Αρτινός στην καταγωγή πολιτικός ακόμα σε εκείνη την εκδήλωση είχε παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη, υπό το βλέμμα του Γιάννη Αβραμίδη! Από τότε, βέβαια, μεσολάβησαν 22 ολόκληρα χρόνια!

1 σχόλιο:

  1. Κριμα που απεβιωσε ενας ανθρωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ . Θα επρεπε να πεθανουν ολοι , οσοι απαρτιζουν αυτο το κομα που καταληστεψε ολη την χωρα. Εννοειται σε αυτο συνεδραμε και η Νεα Δημοκρατια . Χερι - χερι και τα δυο αυτα , πιστοι στην Εβραικη Κοινοτητα φτωχοποιουν ολοενα και περισσοτερο καθε ημερα την κοινωνια. Ειθε να διαβαζουμε καθημερινα τετοιου ειδους ειδησεις. Ειναι ζωοφορες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ