Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σουγιάδες, φτυάρια και ρόπαλα εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. σε σύνδεσμο φιλάθλων στη Θεσσαλονίκη

Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία για τη σύλληψη του 23χρονου δράστη της δολοφονίας του Άλκη
Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

- Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
- Κράνη,
- Βεγγαλικά χειρός,
- Κροτίδες,
- Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.),
- Μεταλλικοί σωλήνες,
- Ξύλινα ρόπαλα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα - προανάκριση συνεχίζεται.



7 σχόλια:

  1. Και μετά με λέτε Ότι όλα αυτά είναι για να βλέπουν μπάλα; αν αυτό δεν μ δείχνει εγκληματική οργάνωση τι πρέπει να γίνει η να βρούνε για να το πούμε αυτο; τέλος πρέπει οι εισαγγελείς να κλείσουν οριστικά αυτόν τον σύνδεσμο για παραδειγματισμο και όπου αλλού βρεθούν το ίδιο. Αντε αρκετά πια. Δεν θα σκοτώνονται άνθρωποι επειδή κάποιοι είναι σκουπίδια τις κοινωνίας χωρίς αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μου το βγάζει κανείς απ' το μυαλό ότι οι "οπαδοί" που χρησιμοποιούν τα λοστάρια και τα κράνη της φωτογραφίας είναι τα ίδια πρόσωπα με τους μπαχαλάκηδες που προκαλούν επεισόδια στους δρόμους της πόλης, οι ίδιοι εξωσχολικοί που "την πέφτουν" σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, μέσα και έξω από σχολεία, οι ίδιοι τραμπούκοι που όπου υπάρχει παραβατική συμπεριφορά είναι παρόντες. Μήπως ήρθε η ώρα η πολιτεία να αναλάβει δράση και να τους "τελειώσει" όλους αυτούς; Αρκετά τους ανεχτήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι όμως τα πράγματα μιλάνε απο μόνα τους. Οι αναδιπλούμενοι σουγιάδες, ειναι για μπόλιασμα στα χωράφια. Τα κράνη ειναι για τις μηχανές. Τα βεγγαλικά και ολι κροτίδες, τα εχουν οταν πάνε για ψάρεμα μη τύχει καμιά θαλασσοταραχή. Τα δτυάρια, δικράνια τα εχουν για τις αγροτικές εργασίες. Για χώματα και άχυρα. Οι σωλήνες ειναι αθώοι σωλήνες για μερεμέτια όταν χαλάει η ύδρευση. Και τα ρόπαλα , δεν ειναι ρόπαλα. Τα καρφώνουν στον κήπο και δένουν τις τομάτες το καλοκαίρι. Ετσι ακριβώς θα τα δεχτεί η Δικαιοσύνη , έτσι τα δεχόταν και πάντα έβγαιναν αθώοι στο παρελθόν. Υπερβολή θα πει κάποιος. ΟΜως αθώοι. Μέχρι το επόμενο φονικό. Ειναι εικόνες της αλητείας που ονομάζονται φίλαθλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ...ΟΤΙ
    ΤΟΥΣ ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ - ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΦΥΤΩΝ
    ΤΑ ΚΡΑΝΗ - ΟΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ
    ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ - ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ
    ΤΙΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ - ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ
    ΤΑ ΦΤΥΡΙΑ, ΣΦΥΡΙΑ - ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ
    ΔΙΚΡΑΝΙΑ - ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
    ΜΕΤΑΛΙΚΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ - ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΡΟΠΑΛΑ - ΑΝΤΑΛΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...

    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΣ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πάνε μέσα με κατηγορίες εγκληματικής οργανωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι περιμένανε εκεί να βρούνε? Σάμαλι και λουκουμάδες?.....
    100% εγκληματικές οργανώσεις . κλείσιμο τώρα όλων των συνδέσμων της χώρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ