Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη: Αποδέχομαι τη συγγνώμη των δραστών

Ο Μητσοτάκης επικοινώνησε μαζί τους
Σε ακόμα μία συγκλονιστική δήλωση προχώρησε ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού. Στο περιθώριο φιλικού αγώνα που διοργανώθηκε στη μνήμη του 19χρονου, μεταξύ Καβάλας και Δόξας Δράμας, στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης Καμπανός, προχώρησε σε μια δήλωση με την οποία μεταφέρει ένα «δυνατό» μήνυμα. Αναφερόμενος σε δηλώσεις των κατηγορουμένων που αναφέρουν πως είναι μετανιωμένοι, ο πατέρας του 19χρονου Άλκη είπε: «Tην αποδέχομαι τη συγγνώμη. Θα ήθελα να τους δώσω το χέρι και να τους πω συλλυπητήρια γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον Άλκη φίλο τους, για να δουν τι εξαίρετο παιδί ήταν».


Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα, ο 20χρονος κατηγορούμενος που παραδόθηκε στην Αλβανία είπε ότι «θα παραδοθεί στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την υπόθεση, ενώ σε ερώτηση αν θέλει να πει κάτι στους γονείς του Άλκη, είπε: «Ειλικρινά, μέσα από τα βάθη της ψυχής μου, λυπάμαι για όλα και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Ζητώ συγχώρεση από την οικογένεια του παιδιού. Έχω μετανιώσει».

«Δεν ζητώ εκδίκηση - Ζητώ Δικαιοσύνη»

«Δεν ζητώ εκδίκηση. Δικαιοσύνη ζητάω για το παιδί μου. Θέλω η Δικαιοσύνη να κάνει σωστά τη δουλειά της», ήταν τα λόγια του πατέρα του Άλκη Καμπανού.

Ο κ. Άρης Καμπανός φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος, ειδικά όταν οι πρόεδροι των δυο ομάδων του έδωσαν από μια φανέλα της κάθε ομάδας με το όνομα του γιου του και τον αριθμό 19, όσα ήταν τα χρόνια της ηλικίας του.

Απευθυνόμενος στον κόσμο που ήρθε από Καβάλα και Δράμα για να παρακολουθήσει τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, ο πατέρας του Άλκη Καμπανού είπε πως δεν περίμενε όλες αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης προς τον ίδιο και το παιδί του. Ευχαρίστησε θερμά τους παρισταμένους και ζήτησε να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του γιού του ώστε να θυμίζει σε όλους την ενότητα και την ομοψυχία που πρέπει να υπάρχει στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

«Όσο με κρατούν οι δυνάμεις μου θα προσπαθώ να υπάρχει ενότητα»

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Καμπανος είπε «θέλω να πιστεύω πως η θυσία του Άλκη θα αποτελέσει αφορμή για να ξημερώσει μια καλύτερη Ελλάδα, όπου όλοι θα είναι μονοιασμένοι. Πρέπει να βλέπουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες όπου θα επικρατεί η ευγενής άμιλλα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους. Να χειροκροτούν όλοι ανεξάρτητα από ποια ομάδα ανήκουν και ποιο αποτέλεσμα έφεραν. Θα παλέψω όσο μπορώ για να στείλω το μήνυμα πως δεν πρέπει να υπάρχει φανατισμός, στην αρχή το έλεγα με λόγια, τώρα θα το κάνω και με πράξεις. Όσο με κρατούν οι δυνάμεις μου θα προσπαθώ να υπάρχει ενότητα. Ας είναι η θυσία του γιου μου ένα γεγονός ένωσης κι όχι διχασμού, όχι εμφυλίου. Φτάνουν πια οι εμφύλιοι».

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τις Π.Ε. Καβάλας και Δράμας, μετά από πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Χρήστου Πολίτη. Η φιλική αναμέτρηση των δυο ομάδων διήρκησε ένα ημίχρονο και έληξε με σκορ 0-1 με γκολ που έβαλε ποδοσφαιριστής της Δόξα Δράμας.

Ο Μητσοτάκης επικοινώνησε με τους γονείς του 19χρονου Άλκη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς του Άλκη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η μητέρα του 19χρονου. Η κ. Μελίνα μίλησε στο Star κι εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον πρωθυπουργό, λέγοντας: «Επικοινώνησε μαζί μας, τη Δευτέρα προσωπικά ο πρωθυπουργός, σαν άνθρωπος, ήταν πολύ φιλικός, μας έδωσε υποσχέσεις, τον ευχαριστώ πολύ για την προσέγγιση και τη στάση που κράτησε». «Είναι και αυτός πατέρας και νιώθει» πρόσθεσε.

3 σχόλια:

  1. Δεν χέει αξία η συγνώμη 11 ατόμων ,που μπήκανε σε τρία αυτοκίνητα ,εχωντας μαζί τους ρόπαλα, μαχαίρια και δρεπάνια ,επιτέθηκαν εναντίον 3(τριων) ατόμων, εκ των οποίων μόνο ο ενας είχε ένα κράνος στο χερι του και τραυμάτισαν 2 ,σφαζωντας τον τρίτο σαν κοτόπουλο.

    Συγνώμη?

    Συγνώμη δε κατάλαβα τι λέτε ρε δολοφόνοι ,ναι .
    Συγνώμη?
    Να επικρατήσει η λογική ,ούτε τηλεφωνα πρωθυπουργού έχουν αξία, αν δεν είναι οι ποινες τέτοιες ,που θα αποτρέψουν μελλοντική τέλεση αντίστοιχων εγκλημάτων κατα της ζωής.
    Αν θέλουμε να δώσουμε ευχές ,σε εκκλησίες μόνο ,μαζί με κεράκια, όχι δημόσια γιατί ο αυριανος ο Αλκης σήμερα σε κάποια επαρχιακή πολη, πηγαίνει γυμνάσιο, φροντιστήριο, μαθαίνει μουσική και ονειρεύεται φοιτητική ζωή στη Θεσσαλονίκη .
    Δεν ονειρεύεται φωτογραφίες του πατερα του, με φανέλα στο όνομα του στη Καβάλα ουτε τηλεφωνα απο ενα συγκινημένο πρωθυπουργο.

    Αντε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα, τηλεφώνησε ο Μητσοτάκης, ο οποίος διατηρεί στη θέση του τον Αυγενάκη Λευτέρη σαν υφυπουργό για θέματα αθλητισμού. Πριν λίγα χρόνια δολοφονήθηκε στο γήπεδο του Ηρακλείου της Κρήτης ο φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς Κατσούλης Κων/νος, από επίθεση τραμπούκων χούλιγκαν του Ηροδότου, στον αγώνα Γ Εθνικής παρακαλώ μεταξύ Ηροδότου Εθνικού Πειραιώς. Ο Ηρόδοτος για εκείνη τη δολοφονία σαν γηπεδούχος ομάδα, τιμωρήθηκε με -15 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Αυγενάκης ο οποίος εκλέγεται στο Ηράκλειο, για να εξυπηρετήσει την εκλογική του πελατεία, έτρεχε με τους παράγοντες του Ηροδότου να βοηθήσει να μειωθεί ή να εξαφανιστεί η ποινή. Σας θυμίζουν τίποτε όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε πολύ λίγοι για να καταλάβουμε τον πόνο αυτών των γονιών.Σωστα το είπανε.θελουνε δικαίωση και όχι εκδίκηση.Η δικαίωση όμως θα ανταποκρίνεται στο στυγερο αυτό έγκλημα.???? Ή θα κουκούλωθει και θα πέσουν στα χαμηλά?Η αξιοπρέπεια χάνεται μέσα στη σαπίλα δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ