Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαρτζώκας προς ΣΥΡΙΖΑ: Στα μέγιστα είστε ελάχιστοι, όπως πάντα

Με πολύ καυστικό τρόπο τοποθετήθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας στη συζήτηση για την Εξεταστική Επιτροπή, σχετικά με τη δήθεν «λίστα Πέτσα» και τους ισχυρισμούς της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος και χειραγώγηση των ΜΜΕ. «Στα μέγιστα ελάχιστοι όπως πάντα, χωρίς να σας ενδιαφέρει πραγματικά η πολιτική», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, καθώς όλες οι αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ κατέπεσαν σαν χάρτινος πύργος, τόσο από τις σχετικές μαρτυρίες όσο και από το αποδεικτικό υλικό που προσκομίστηκε στην Εξεταστική Επιτροπή.

Ο Βουλευτής, που συμμετείχε στις εργασίες της Εξεταστικής, εστίασε ιδιαίτερα στην αρτιότητα, τη νομιμότητα και τη διαφάνεια, με την οποία οργανώθηκαν οι διαφημιστικές καμπάνιες εμβολιασμού και «Μένουμε Σπίτι», καθώς όπως κατέθεσαν και οι σχετικοί μάρτυρες, δεν υπήρχε καμία παρέμβαση από την Κυβέρνηση και τα κριτήρια επιλογής της διανομής του υλικού προβολής και ενημέρωσης στα ΜΜΕ ήταν καθορισμένα εκ των προτέρων, σύμφωνα με τις τυπικές, επαγγελματικές προδιαγραφές κάθε διαφημιστικής εκστρατείας.

Ο Βουλευτής ανέδειξε τη συνέπεια, τη συνέχεια και την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών εκστρατειών, καυτηριάζοντας σχετικές διατυπώσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που έκαναν λόγο για αδυναμία της χώρας μας να οργανώσει μαζικούς εμβολιασμούς ή για ευθεία αμφισβήτηση ότι θα έχουμε εμβόλια.

Σχετικά με τη συζήτηση, ο Τάσος Μπαρτζώκας δηλώνει ότι «εμείς στη Νέα Δημοκρατία θα εστιάσουμε στις πραγματικές πολιτικές, που απαντούν σε πραγματικά προβλήματα, δίνοντας πραγματικές λύσεις. Η τακτική εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων, δημιουργώντας ανύπαρκτα σκάνδαλα, που ακολουθεί η Αξιωματική Αντιπολίτευση, δεν είναι πολιτική. Ακριβώς γι΄αυτό δεν αγγίζει ούτε την παράταξή μας, αλλά ούτε και την κοινωνία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ