Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτός σκότωσε τον Άλκη - Η φωτογραφία του δολοφόνου!

Σοκάρει το video της επίθεσης
Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου που έπεσε νεκρός από τυφλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι τα ξημερώματα της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη. Ο 23χρονος, είναι γνωστός στις αρχές για τη «δράση» του μιας και θεωρείται σκληρός χούλιγκαν και είναι σεσημασμένος για υπόθεση οπαδικής βίας του 2019 για την οποία εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης στην οποία έχει παραπεμφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη σε στέκι των οργανωμένων οπαδών ομάδος, όπου έκανε έφοδο η ΕΛΑΣ μετά τις καταγγελίες στο τμήμα αθλητικής βίας. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και από τις πινακίδες του αυτοκινήτου του. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν παρών στο συμβάν, χωρίς αρχικά να έχει ομολογήσει την εμπλοκή του σε αυτό.

Η σύλληψη του δολοφόνου του Άλκη Καμπάνου, μια πράξη φρίκης που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, έγινε την ώρα που η οικογένεια του άτυχου 19χρονου αποχαιρετούσε για πάντα τον φοιτητή. Η κηδεία του Άλκη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βέροια.


Ποιος είναι ο 23χρονος Αλβανός

Ο Αλβανός που έχει ταυτοποιηθεί από τους ερευνητές της Ελληνικής Αστυνομίας ως ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη, ήταν ένα από τα τρία ύποπτα πρόσωπα που προσήχθησαν και χθες Τρίτη στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Σήμερα ο 23χρονος συνελήφθη αφού ταυτοποιήθηκε από το βιντεοληπτικό υλικό ως το πρόσωπο που έμπαινε και έβγαινε στα δύο αυτοκίνητα που επέβαινε η ομάδα των περίπου 10 χούλιγκαν που επιτέθηκαν απρόκλητα στον 19χρονο Άλκη Καμπάνο και στους δύο φίλους του, λίγα μέτρα από το γήπεδο ποδοσφαίρου του Άρη Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, εκτός από την επαλήθευση της συμμετοχής του 23χρονου από το υλικό της στυγερής δολοφονίας του Άλκη που αντλήθηκε από τις κάμερες γύρω από το σημείο της δολοφονίας, υπήρξε ακόμη μια αδιάσειστη απόδειξη.

Ένας από τους δύο φίλους του Άλκη που επίσης χτυπήθηκαν από τους χούλιγκαν που σκότωσαν τον 19χρονο φοιτητή, επαλήθευσε με κατάθεσή του ότι ο δολοφόνος του νεαρού ήταν ο 23χρονος. Ο χούλιγκαν είναι το πρόσωπο που αναγνωρίστηκε από έναν εκ των δύο φίλων του νεκρού φοιτητή.

Κατά πληροφορίες, στο υλικό που βρέθηκε από τις κάμερες γύρω από το σημείο της δολοφονίας στην περιοχή Χαριλάου, ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται να κρατάει το δρεπάνι με το οποίο δολοφονήθηκε βάναυσα ο Άλκης Καμπάνος. Στην πραγματικότητα δεν είναι δρεπάνι αλλά ένα μεγάλο μαχαίρι με κυρτή λεπίδα που αποκαλείται «καράμπιτ». Ενα δολοφονικό μαχαίρι από το οποίο έπεσε νεκρός ο 19χρονος φοιτητής όταν ο 23χρονος χούλιγκαν και οι άλλοι εγκληματίες συνεργάτες του αποφάσισαν να βγουν στον δρόμο και να σκοτώσουν.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση του Άλκη στη Θεσσαλονίκη:

23 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει λόγος να τονίζεται τόσο πολύ ότι είναι από την Αλβανία. Δολοφόνος είναι, δεν έχει σημασία ποια είναι η καταγωγή του, εκτός αν θέλετε απλά να τσιγκλήσετε και να μαζέψετε σχόλια από συγκεκριμένες ομάδες τις κοινωνίας, με σχόλια συγκεκριμένου περιεχομένου (Ρατσισμό π.χ.).

    Ότι και να πούμε όμως είναι λίγο, Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη! Ελαφρύ το χώμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο που παραθέτω είναι από προηγουμενο άρθρο:
      Αν ηταν αλλοδαπός ο δολοφονηθείς, θα ειχαμε διαδηλώσεις απο τους γνωστούς τραγικούς , εναντίον φασιστών. Αν ηταν δεξιός, τσιμουδιά. Δεν μας ενδιαφέρει. Αν αριστερόγερνε, διαδηλώσεις για τον αγωνιστή της ελευθερίας. Τώρα που ο φονιάς ειναι αλλοδαπός , ακόμη μια φορά, τσιμουδιά. Δεν ειναι τραβηχτικό. Δεν πουλάει. Η τάχα μου αριστερή , ρατσιστική σαπίλα, για την ανθρώπινη ζωή

      Διαγραφή
    2. Ο άλλος γυρνάει με το δρεπάνι μέσα στην συμπρωτεύουσα και σφάζει 18χρονα και εσύ μου θίχτηκες με τα σχόλια από ''συγκεκριμένες ομάδες της κοινωνίας''
      Υποκριτή.

      Διαγραφή
    3. Φυσικά και καλώς τονίζεται πως είναι αλλοδαπός. Και ακόμη καλύτερα να αρχίσουν τα μμε να τονίζουν και τις σχέσεις που είχε με αντιφα και αριστερές οργανώσεις όπως προκύπτει πλέον από την δημοσιοποίηση του λογαριασμού του στο facebook.
      Ένας Αλβανός λοιπόν που ανήκει στον αριστερό χώρο ήταν ο δολοφόνος.

      Διαγραφή
    4. Για πές μας, αν οχι τόσο, πόσο να τονίζουμε οτι ειναι Αλβανός; Πές μας το μέτρο. Ακόμη δεν κατάλαβες οτι ο πολιτισμός και των Αλβανών, ασφαλώς όχι όλων, ειναι δεκαετίες πίσω; Οτι για το παραμικρό θα σε σφάξουν γιατί οι γονείς τους μεγάλωσαν κάπως και αυτοι μεγαλώνουν τα παιδιά τους το ίδιο. Οι Ελληνες βέβαια, ειναι οι εχθροί και μόνον εχθροί τους. Εκμεταλεύονται πλήρως την μαλθακότητά μας και ενα σύστημα απονομής Δικαιοσύνης , που ειναι ξένο με τις σημερινές ανάγκες. Στα κουτουρού πάμε. Να ρωτήσουμε τους γονείς του δολοφονημένου; Ο Αλβανός θα λυπηθεί το αίμα του εχθρού του; Όλοι αυτοί και οι υπόλοιποι, μας κάνουν μαθήματα περι ρατσισμού και ξανοφοβίας. Οι ρατσιστές σε απόλυτο βαθμό, βρίζουν ελεύθερα φιλήσυχους πολίτες που θέλουν μόνο την ησυχία τους. Αυτό μας εκαψε και χάσαμε και την ησυχία μας. Όταν μπαίνανε ασκέρια ολόκληρα παράνομα , εμείς παίζαμε τους πονόψυχους και τους φιλάνθρωπους. Άκριτα. Χωρίς έλεγχο. Χύμα στο Ελλαδιστάν . Αυτό συνεχίζεται με άλλους απο παντού, με άλλο πολιτισμικό επίπεδο, που θέλουν να το επιβάλουν με τη βία. Απαιτούν χαρτιά, δουλειά και σπίτια. Αυτοί ειναι ρατσιστές ή εμείς; Το αν θα προστατέψω κάποιον, θα το αποφασίσω εγώ διαλέγοντας. Και πόσους πάλι εγω και οχι άκριτα τους δεκάδες χιλιάδες παράνομους που απαιτούν απο πάνω.

      Διαγραφή
    5. Δεν ανήκει στον αριστερό χώρο ο δολοφόνος. Στον φασιστικό χώρο ανήκει.

      Διαγραφή
    6. Ποσο ηλιθιος εισαι ρε ξεφτιλισμενε καραγκιοζη που βρηκες τον θανατο του παιδιου να κανεις κοματικη προπαγανδα; Δε μας νοιαζει ρε φιλε το κομα σου αντε ...

      Διαγραφή
  2. ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δε λες Βεροιώτη μου και σε ποια ομάδα ανήκει και γαλουχήθηκε ο συγκεκριμένος?Όλα να τα λέτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΣΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΠΟΣΟ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΓΙΝΕΤΑΙ??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν τρια χρνια ειχε κατηγορηθει για οπαδικη βια με μαχαιρωματα και περιμενε το δικαστηριο του.
    Η Ελληνικη δικαιοσυνη μεχρι να κανει το δικαστηριο, εσφαξε αλλο εναν 18χρονο ,αδικα ,αθωο.

    Ποιος φταιει?

    Ο αλβανος?
    Ο πιτσιρικας?
    Η Δικαιοσυνη (sic) ?

    p.s. σε ποσα χρονια θα ειναι εξω ο αλβανος?
    Καταληξαμε να κανει σωστα και γρηγορα την δουλεια της ασφαλεια-αστυνομια, ,αλλα να αποφυλακιζουν διποδα ζωα τα δικαστηρια με προσχημα την ελειψη φυλακών που εχει η χώρα.
    Αλιμονο στη μανα και στον πατερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τη θανατικη ποινη θα λυνοταν η ελλειψη φυλακων

      Διαγραφή
  6. Πραγματικά σε κάτι τέτοιες στιγμές πρέπει να υπάρχει η θανατική ποινή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ηθικοι αυτουργοι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που στελνει δικηγορους για να βγαζει εξω αυτους τους αλητες μονιμως ,που εχουν ηδη παλιοτερες υποθεσεις μαχαιρωματος κιολας και η αστυνομια και οι δικαστες θεσσαλονικης.ΞΕΚΑΘΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήρθε η ώρα να ισχύσει η θανατική ποινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι γονείς του φταίνε που μεγάλωσαν εγκληματία. Έτσι απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την φωτογραφία του νταη παοκτση και της κοπέλας που σκότωσαν τον Βούλγαρο Τοσκο επειδή φορούσε κασκόλ του Αρη πότε θα την δούμε. Από όλους εκείνους τους παοκονταηδες καμμιά δεκαριά όλοι είναι έξω, περιμένοντας το εφετείο,εκτός του αρχινταη που εκτίει την φοβερή ποινή των 7,5 χρόνων που στο εφετείο θα μειωθεί,δηλαδή του χρόνου ΕΞΩ . Οι δικηγόροι ήταν παοκια και αυτοί με προτερω έντιμο βίο,και οι δικαστές σε μια δολοφονία σαν του Άλκη μας,έβαλαν πρωτόδικα 7,5 χρόνια μεγαλύτερη ποινή και αναρωτιόμαστε ΤΙ ΦΤΑΊΕΙ εεεεεεε? Το αλμπανι το 2026το πολύ θα είναι έξω και αντικείμενο θαυμασμού και λατρείας των παιδιών φυτών του συστήματος! Άραγε ΤΙ ΦΤΑΊΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ότι οι δικαστές τον άφησαν ελεύθερο μετά από επίθεση σε άλλον φίλαθλο ώστε να κάνει φονο κάνεις δεν το λέει. Μια συμβουλή στους δεξιούς και τους αριστερους. Είστε η καταστροφή του εθνους, φύγετε από την χώρα να δούμε άσπρες μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλβανος και καλός γινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τόσο γρήγορα και μόνο τον έναν? Που είναι οι άλλοι 6-7,εξίσου δολοφόνοι? Μήπως βολεύει, για την εκτόνωση της κοινωνίας, ο ένας φονιάς? Μήπως υποκρύπτεται κάτι πιο βαθύ?
    Πρέπει να συλληφθούν άμεσα και οι υπόλοιποι και να γίνει γνωστό το περιβάλλον τους και τα βαθύτερα κίνητρά τους αν θέλουμε να μην ξανασυμβεί.
    Τέτοιοι φόνοι δεν είναι τυχαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ