Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την βασιλόπιτα ο ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα ο ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Τόλκας Άγγελος και ο πρώην Βουλευτής Αντωνίου Χρήστος. «Ευχόμαστε μια καλή χρονιά σε όλες και όλους με υγεία και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Το 2022 να αγωνιστούμε για την απαλλαγή από την καταστροφική κυβέρνηση η οποία οδηγεί σε φτωχοποίηση το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας ενώ την ίδια στιγμή μοιράζει πολλά σε λίγους» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας. 

Δείτε φωτογραφίες:










30 σχόλια:

  1. Μια φορα τους είπαμε ψέματα , δεύτερη τους κοροϊδέψαμε ,δεν θα μπορέσουμε τρίτη φορα σύντροφοι ?

    Καλή χρονιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είστε σαν εμάς που σας έχουμε ψοφήσει στο ψέμα και την κοροϊδία χιλιάδες φορές,να ξέρετε ότι στην προδοσία ψευτιά,λαμόγια έχουμε μόνο εμείς δικαίωμα οι γαλάζιοι φιλελεύθεροι φασιστουλιδες.

      Διαγραφή
    2. Οταν πας να πληρωσεις την ΔΕΗ περασε απο τον Κουλη να του πεις ποσο ωραια ζεις τωρα,μη το ξεχασεις σε παρακαλω

      Διαγραφή
    3. Ποιά ΔΕΗ; Αυτή που χρεωκοπήσατε και πουλήσατε έως το μίνιμουμ ποσοστό του 37%? Αυτήν που κάτι Φωτόπουλοι θεωρούν μαγαζάκι τους και κατεβάζουν διακόπτες όποτε τους γουστάρει; Αυτήν ξέχνα την τεμπελάκο.

      Διαγραφή
    4. Εγω 14 Φεβρουαρίου 2022 - 4:55 μ.μ, αναπολάω τις εποχές ΣΥΡΙΖΑ. Ετρεχα ανέμελα στους αγρούς. Ειχα την δουλειά μου, φτηνό ρεύμα, φτηνά καύσιμα, βαρβάτο μισθό. Τα παιδιά μου στο πανεπιστήμιο χωρις εξετάσεις, χωρίς εξοδα σπουδών και μέρα παρα μέρα, σε ταβέρνα με την παρέα. Στους αγρούς, εμαζεύαμε λέλουδα, με προτίμηση στις παπαρούνες. Ακόμη και οι βροχές, ήταν ήπιες. Το αεράκι δροσερό οταν κινηγούσαμε τα παιδάκια μας να φάνε το τόστ με χαβιάρι και σολομό. Μαύρο χαβιάρι. Το ακριβ'ο. Αχχχχ. Αναπολάω αυτες τις εποχές. Πόσο δίκιο εχεις.

      Διαγραφή
    5. 4.55
      Μονο ένας αποτυχημένος σαν τον τσιπρα στην αντιπολιτευση, θα έκανε έναν Κουλη, με τόσο κακή διακυβέρνηση, σε τόσο κακές συγκυρίες να μοιάζει μοναδική λύση.

      Διαγραφή
    6. 10:55μμ έχεις αρχίσει να αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει είσαι στην θετική κατεύθυνση"με τόσο κακή διακυβέρνηση" να ΜΟΙΆΖΕΙ (επικοινωνιακά) μοναδική λύση, δημιουργωντας κάθε μέρα ένα Μάτι με τους υπερβολικά πολλούς νεκρούς από τον ιό, πανηγυρίζοντας για τα χαμηλά επιτόκια των δανείων που μας φεσωνει,την ανεργία,την ελευθερία του λόγου,των αδιευκρίνιστων ποσών,το ρεύμα και την ενέργεια σε σχέση με τους μισθούς πρωταθλητές Ευρώπης.

      Διαγραφή
  2. πολύ μόνος ο Άγγελος ρε παιδιά.
    κανένας δίπλα του, ενώ οι άλλοι είναι μια παρέα.
    τελικά ήταν όλοι ¨μια ωραία ατμόσφαιρα¨.
    μερικά πράγματα δεν κρύβονται με τίποτα.
    Φαντάσου μετά τις εκλογές να συγκυβερνήσουν ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με το ΣΥΡΙΖΑ και αυτός να μην είναι ούτε βουλευτής.
    Έχει γούστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελάει όλος ο ντουνιάς μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή δεν συμπληρώνατε τραπέζι 10 ατόμων, ήρθαν και ενισχύσεις από τη Βέροια. Σώθκη το πανηγύρ λένε στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλοί είσαστε σύντροφοι! 2 ταξί και ένα παπάκι γεμίζετε! Εκλογές τώρα γιατι κερδατε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι καθε μερα μαλακας ή έχεις και ρεπό,την ΔΕΗ μη ξεχασεις και να παρεις τηλεφωνο τον Κουλη να του πεις οτι εισαι περνας καλα

      Διαγραφή
    2. Με πατίνι πήγαν. Τί παπάκι!

      Διαγραφή
  6. Ελπίζω να πλήρωσαν γιατί αυτοί όλα τζάμπα τα θέλουν στη ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαζί με τον φωτογράφο, το γκαρσόνι και τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού με το ζόρι συμπληρώνετε 11άδα για μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πληρώσατε τουλάχιστον ρεφενε ή χρεωσατε το Κόμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι γίνανε τα φέσια των 300+ μυρίων της νουδουλας και του πασοκ,κάτι θα ξέρεις εσύ?

      Διαγραφή
    2. Όλους τους κατιμάδες του παλιού συδτήματος που κατηγορείς τους έχεις μέσα στο σφύριζα. Πιάσε από ραγκούση, γιαννούλη και μέτρα... Οπότε πρίν μιλήσεις για σάπιο να βάζεις το δείγμα μυαλού που κουβαλάς στην κεφάλα σου να σκέφτεται πρώτα, τί λες, τί κάνεις και τι πραγματικά σάπιο είστε εκεί στο σφύριζα.

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς κατιμαδες ξεκινά από την πρωθυπουργαρα,τον τζουτζουκο,τον πληγωμένο από Μιχαλολιάκο Βορίδη,τον Θανουλη της υγείας,κάτι δημαρχεους κατά Σπάρτη μεριά που τους ξέφυγε η αξιοσυνη, τίγκα η φιλελουλα από Μογδανους, Παπαδημητρίου,Δουκες,κτλ τους νεοσυστημικους και τόσους άλλους που πασχίζουν για το καλό μας.

      Διαγραφή
    4. Επειδή είσαι ζαβός ως ζαίος δεν περίμενε κανείς να γνωρίζεις τί εστί κατιμάς. Νοτοπούλου, αυγέρη, τζάκρη και δεν συμμαζεύεται. Κατάλαβες τώρα τί εστί κατιμάς ζαίε?

      Διαγραφή
  9. Βεροιώτη δημοκρατικοτατος και αδέσμευτος μια που είσαι θέσε κανόνες στα σχόλια.Α) όχι βρισιές,Β) όχι κριτική στην κυβέρνηση,Γ)κριτική στον Κούλη μόνο όταν είναι ρηχή περιεχομένου,εύκολα αναστρέψιμη,Δ) τι ............άλλο ώστε να μην γράφουμε τζάμπα? Ακόμη δεν ξεχρεοθηκαν τα Πετσιατικα?για τον κορωνοιο εννοώ χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.59.
      ...της κοντής ψηλής, της φταίνε οι τρίχες.
      Κομμα που μαζεψε,τους πασοκσηδες που πηδηξανε απο το πλοιο δεν εχει προκοπη.
      Με ΜΑΤ στο πισοδερι ,για να βγει φωτογραφιες ο Κοτζιας με αυτον που εκανε πρωθυπουργο ο Καμενος ,δεν κανεις προκοπη.

      Ο συριζα μπαζει απο παντου.
      Αυτο που ελεγε χτες στη βουλη ο ηγέτης της αντιπολίτευσης,οτι δλδ συγκυρίες που φερνουν το κοσμο στο κανναβατσο, γενούν πολιτικα μορφώματα οπως αυτο της χρυσης αυγης,ξεχασε να πει ,οτι κανουν πρωθυπουργους προεδρους δεκαπενταμελους ,παιδια κομματικου σωληνα με μηδεν ενσημα κρατικοδιαιτους απο τα γενοφασκια τους,και με συμβουλους στρατηγικης απο το γιδα πρωην μπαρμαν.
      Αυτοκριτικη και μετα λιστα Πετσα.

      Ειπε ο γάιδαρος τον πετεινο κεφαλα.

      Διαγραφή
    2. Για τον 9:16
      Ερωτω,έχει προκοπή το ΛΑΟΣ με πρωθυπουργό τον Κούλη?
      Στη γαλάζια Καστοριά με πλήθος αστυνομικών και κλειστά μικρόφωνα των ΜΜΕ το κράξιμο στον τζουτζουκο έφτανε μέχρι εδώ.
      Η ΝΔ χάνει από παντού ακόμη και στις αγορασμενες δημοσκοπησεις
      Κάνουν πρωθυπουργούς άτομα που ούτε στο δεκαπενταμελές αν δεν λαδωσουν δεν βγαίνουν,μετά ο μπαμπάς τα στέλνει έξω σε κολέγια γιατι σαν στουρνοι δεν περνούν σίγουρα στην Ελλάδα. Όταν με το καλό αγοράσουν πτυχίο τοποθετούνται τμηματάρχες δημόσιας υπηρεσίας,και μετά διοικητές τραπεζών μετ'αποδοχών και ενσήμων φυσικά και τέλος επειδή είναι άξια παιδιά αξιου μπαμπά, αξίας αδελφής,αξιου ανηψιού δημάρχου (αυτό είναι DNA όχι αστεία) γίνονται πρωθυπουργοι. Αυτοί μετά βρίσκουν κάποιον Πέτσα που πετσωνει με χρήματα των φορολογουμένων κάθε ομιλωντα και γραφωντα την ελληνική για την υγεία των πολιτών.
      Τώρα ξαναρωτώ ποιος είναι ο γάιδαρος και ποιος ο κεφαλας?

      Διαγραφή
  10. Έλα φασισταρια!! Κόψτε το και κοιτάτε τα χάλια σας...
    Φάτε Κούλη και δάχτυλα για χορτασετε😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ. Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΤΟΥ ΜΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΜ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΕΛΑ #*&# ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟ ΠΟΛΑΚΗ. ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ζαιοι.

      Διαγραφή
  11. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια από τον κόσμο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δύο τεράστιοι Έλληνες Αριστεροί τα είπαν όλα, κι έχει μεγάλη αξία ακριβώς επειδή τα είπαν τεράστιες προσωπικότητες της Αριστεράς. ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως μεγάλοι αριστεροί και οι δύο,αρκεί να αντιληφθείς ότι αυτά που ειπανε για τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν μομφή επειδή ο Αλέξης έστρεψε το καράβι προς τα δεξιά. Πραγματικά δεν χρειάζονται πολλά λόγια αρκεί να αντιλαμβανόμαστε τα λίγα και καλά. Τα ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΌΜΑΣΤΕ όμως?

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ