Quantcast

http://picasion.com/

Την μνήμη του Άλκη τίμησαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Βέροιας

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του «Αλεξάνδρειου» 2ου Γυμνασίου Βέροιας, σήμερα, 2-2-2022, έπειτα από πρόταση του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου και απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων αφιέρωσαν ένα μέρος της 3ης διδακτικής ώρας στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη, Αλκιβιάδη Καμπανού. Συζήτησαν, προβληματίστηκαν και ζωγράφισαν στον πίνακα της τάξης τους και σε χαρτί συνθήματα και σκίτσα κατά της οπαδικής και κάθε άλλης μορφής βίας αφιερώνοντας ως στεφάνι στη μνήμη του Άλκη τις δημιουργίες τους και υποσχόμενοι να μην τον ξεχάσουν ποτέ αλλά και να αγωνίζονται ενάντια σε κάθε μορφή βίας, μισαλλοδοξίας και φανατισμού!







2 σχόλια:

  1. Μπράβο στην πρωτοβουλία των παιδιών. Έτσι καλλιεργείται σιγά σιγά η ενσυναίσθηση.
    Σε αντίθεση ίσως με τα παιδιά του 1ου που για 2η μέρα τελεί υπό κατάληψη υπό τις "ευλογίες" κάποιων γονέων. Αν ο κόσμος άλλαζε και γινόταν καλύτερος με τις καταλήψεις, η Ελλάδα θα έπρεπε να ήταν παράδεισος επί της γης. Τουναντίον. Επικρατεί η αδιαφορία, ο φόβος, η λογική της ήσσονος προσπάθειας.
    Μπράβο λοιπόν που κάποιοι άδραξαν την ευκαιρία ώστε ένα τόσο δραματικό γεγονός να γίνει αφορμή προβληματισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι αλλά αυτά είναι καραγκιοζιλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ