Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμική παρουσία της Τροχαίας στο Σέλι - Έδωσε μάχη για να μείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο

Γρήγορα αντανακλαστικά και δυναμική παρουσία επέδειξε το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, τόσο κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας, όσο και το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε, στο Σέλι και κατ' επέκταση στο Χιονοδρομικό Κέντρο. Καθ' όλη την διάρκεια του 24ώρου άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκαν στο ορεινό δίκτυο του Βερμίου και έδωσαν σκληρή μάχη για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και να βάλουν σε μια κυκλοφοριακή τάξη, το μπάχαλο που δημιούργησαν ορισμένοι (ευτυχώς λίγοι!), ασυνείδητοι οδηγοί που πάρκαραν όπου έβρισκαν, χωρίς να υπολογίζουν την ζημιά που προκαλούσαν.


Το έργο τους ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς εκτός από τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που κατέκλυσαν την περιοχή είχαν να αντιμετωπίσουν και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και την ολισθηρότητα του οδοστρώματος. 


Ειδικά το Σαββατοκύριακο, 15 και 16 Ιανουαρίου, όπου το Σέλι δέχθηκε πάνω από 10.000 επισκέπτες, η Τροχαία ήταν εκεί και πήρε δραστικά μέτρα, όπως για παράδειγμα, όταν αποφάσισε να κλείσει τον δρόμο στην Κουμαριά, γιατί είχε φρακάρει το Σέλι. 


Πολλοί συμπολίτες μας, αλλά και θεσμικοί εκπρόσωποι της πολιτικής εξουσίας έδωσαν τα εύσημά τους στo επιτελείο και στο προσωπικό της Τροχαίας, γιατί αν δεν ήταν εκεί, θα επικρατούσε κυκλοφοριακό μπάχαλο, με την ταλαιπωρία των πολιτών να κρατούσε για πολλές ώρες...


4 σχόλια:

  1. ήταν οι καλύτεροι παρκαδόροι και δεν δέχονταν και φιλοδώρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια στους ανδρες κσι γυναικες του Τ.Τ ΒΕΡΟΙΑΣ αλλα να μην ξεχναμε πως παντα η αναφερθεν υπηρεσια με ενα περιπολικο την δεκαετια ελεγχε το επαρχιακο δικτυο του νομου και μονιμη εβδομαδιαια παρουσια στο Σελι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα χαρούμε να σας δούμε και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης καθώς υπάρχει οδηγική αναρχία..γραφτε τους παραβατικους οδηγούς πονάει όταν πληρώνουν μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο ρε .. όταν ανοίξουν τα μπουζουκτσιδικα και τα μεγάλα κλαμπ άντε και παρκαδοροι....Στην πόλη μέσα έχουμε να δούμε τροχονόμο από την επίσκεψη του Μητσοτάκη...Κατι παλιό άμαξα χωρίς ΚΤΕΟ και πιθανόν ανασφαλιστα κόβουν βόλτες με τα ηχεία τερμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ