Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτοιμη για τη «μάχη» του Σαββατοκύριακου στο Σέλι η Τροχαία Βέροιας

Ξημέρωσε ένα ακόμα χιονισμένο Σαββατοκύριακο στο Σέλι, με την κακοκαιρία «Ελπίδα» να έχει χαρίσει 5 πόντους φρέσκο χιόνι στις πίστες του χιονοδρομικού. Πολύς είναι ο κόσμος που αναμένεται να ανέβει και αυτό το Σαββατοκύριακο στο χιονοδρομικό, εκμεταλλευόμενοι τη λιακάδα και τις ιδανικές συνθήκες για βόλτα και χιονοδρομία. Επί ποδός από το βράδυ τα εκχιονιστικά μηχανήματα, προκειμένου να κρατήσουν το οδικό δίκτυο ανοιχτό, ενώ ισχυρή είναι και η παρουσία της Τροχαίας Βέροιας και της Δημοτικής Αστυνομίας στο Σέλι, προκειμένου να αποφευχθεί το κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργήθηκε την περασμένη Κυριακή, με την μαζική προσέλευση κόσμου, τόσο στο χωριό όσο και στο χιονοδρομικό.


Από νωρίς το πρωί, περιπολικό και Αστυνομικοί της Τροχαίας και Δημοτικοί Αστυνομικοί βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του Σελίου, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία και μη επιτρέποντας τους οδηγούς να σταθμεύσουν τα οχήματά τους σε σημεία που θα δυσχαιρένουν την κυκλοφορία, ενώ έχει επιστατευθεί και ο Γερανός της Τροχαίας, προκειμένου να απομακρυνθούν τα... «ανυπάκουα» οχήματα.




3 σχόλια:

  1. Να πας στο Σέλι και να σε πάρει ο γερανός το αυτοκίνητο,ούτε στο Σαιν Μόριτζ!Πάντως ο φόβος φυλάει τα έρημα.Εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί ο κόσμος θα είναι πολύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως την προηγούμενη βδομάδα είναι έτοιμη η Τροχαία Βέροιας ;;;
    θα απατούσαμε σαν πολίτες και δημότες του χωριού μια κυκλοφοριακή ρύθμιση
    πιο στοχευμένη και όχι τσαπατσουλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βασικό πρόβλημα στο Σέλι το προηγούμενο ΣΚ ήταν ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών σε συνδυασμό με την έλλειψη χώρων στάθμευσης στο χιονοδρομίκο κέντρο, μιας και δεν τους καθάρισαν από το χίονι, όπως όφειλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ