Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (10/1 - 16/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Νιώθεις αδυναμία, εξάντληση, τρώγεσαι με τα ρούχα σου ή τεμπελιάζεις να κάνεις πράγματα που είχες στο πρόγραμμα;;; Πώς το ξέρω; Μα φυσικά αφού έχουμε το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα να μας προκαλεί θολούρα, εξασθένηση, αδράνεια και βαρεμάρα ... Αυτή την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022, ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, σχηματίζει την δυσμενή όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ(20ο 53’) κάνοντας δύσκολες τις συνθήκες γύρω μας. Τι πρέπει να αποφύγεις; Το ρίσκο, την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας, τις τολμηρές, επιπόλαιες και βιαστικές επιλογές αλλά και τις παραπλανήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλα σφάλματα! Η τάση της ημέρας είναι το χουζούρι στον καναπέ, η αποφυγή να ασχοληθούμε με κάθε τι σημαντικό, ενώ SOS είναι να προφυλάξουμε τον οργανισμό μας από αδιαθεσίες! Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα έχεις τις ιδέες και την δημιουργικότητα που θα σε στηρίξουν στα επαγγελματικά σου σχέδια και δίνεις λύσεις σε πρακτικούς τομείς της ζωής σου που σε γέμιζαν με αμφιβολία και αβεβαιότητα. Το τετράγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου σου Άρη με τον Ποσειδώνα, σου εφιστά την προσοχή στις ημέρες που ακολουθούν είτε γιατί μπορεί να λειτουργήσεις επιπόλαια και απερίσκεπτα, είτε μπορεί να υπάρχουν γύρω σου παγίδες που θα σε αποδυναμώσουν. Στα επαγγελματικά σου ενδυναμώνεσαι σημαντικά. Προσοχή αυτή την εβδομάδα στις βιαστικές κινήσεις, κλείσε τις σημαντικές σου εργασίες μέχρι την Πέμπτη γιατί μετά ο Ερμής θα είναι ανάδρομος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου διανύεις περίοδο που βαριέσαι, δεν συμβαίνει κάτι το συγκλονιστικό και τώρα που ξεκινά να είναι ανάδρομος και ο Ερμής στον Υδροχόο (από την Παρασκευή), κάνεις δεύτερες σκέψεις και είσαι σε αμφιβολίες αναφορικά με το τι σε γεμίζει συναισθηματικά και τι όχι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ενδυναμώνεσαι ο ανταγωνισμός που βιώνεις μπορεί να σε αποσυντονίζει ωστόσο σε πεισμώνει να δώσεις και το 100% του εαυτού σου προκειμένου να πετύχεις. Στα οικονομικά σου λαμβάνεις ειδήσεις που σου ανατρέπουν σχέδια!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπημένε μου Ταύρε, ξεκινά μία εβδομάδα που κάνεις όνειρα, σχέδια, είσαι οραματιστής, και βιώνεις και την τρυφερότητα στις σχέσεις σου και στις φιλίες σου! Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα ωστόσο σου εφιστά την προσοχή να λειτουργείς προσγειωμένα και συνετά, αποφεύγοντας σπατάλες οικονομικές, ή απερισκεψίες συναισθηματικές. Με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα την Κυριακή θα πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία της χρονιάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η Αφροδίτη ανάδρομη από το ζώδιο του Αιγόκερω φροντίζει να σε φέρει σε επαφή με το παρελθόν σου και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και δεύτερες ευκαιρίες που σε ικανοποιούν! Καλύτερες μέρες για τα αισθηματικά σου η Τετάρτη και η Κυριακή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να δείξεις προσοχή το επόμενο διάστημα γιατί ο Ερμής ανάδρομος από τον Υδροχόο αναμένεται να προκαλέσει τα μπερδέματά του, τις καθυστερήσεις και τις αναβολές του! Και στον οικονομικό τομέα υπάρχουν ανησυχίες και ανασφάλειες.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά με στόχους, φιλοδοξίες αλλά και με αρκετή βιασύνη από την πλευρά σου να προχωρήσεις κάποια πράγματα άμεσα και γρήγορα. Στα επαγγελματικά σου και ιδιαίτερα στις συνεργασίες σου θα υπάρξουν κακοτοπιές και μπερδέματα για το λόγο αυτό απόφυγε τα νεύρα, τις εντάσεις και τις συγκρούσεις με τα άτομα που συνεργάζεσαι! Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ταλαιπωρηθείς στις επικοινωνίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί το πάθος, ο ερωτισμός, η ένταση, η ζήλεια και το παρασκήνιο. Προσπάθησε να διαχειριστείς και να καταπολεμήσεις κάθε αρνητικό συναίσθημα δεν είναι η ιδανική στιγμή για να πάρεις ξεκάθαρες απαντήσεις, αλλά ούτε και για να δώσεις μεγάλες υποσχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου παρόλο που υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές ανόδου και επίτευξης- λόγω Δία στους Ιχθείς- η εβδομάδα θέλει την προσοχή της, ίσως γιατί μπορεί να λειτουργήσεις απερίσκεπτα και να πέσεις σε λάθη! Στα οικονομικά σου είσαι ικανοποιημένος και διευθετείς και ένα σημαντικό χρέος!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα σε βρίσκει αισιόδοξο, με πολλά πλάνα για το μέλλον σου και με ευχάριστες προοπτικές ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η εργασία σου στραγγίζει ωστόσο ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου και αυτή την εβδομάδα αναμένεται να υπάρχουν συγχύσεις και αποδιοργάνωση. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο και ταλαιπωρεί σημαντικά τον οικονομικό σου τομέα, δεν είναι ιδανική στιγμή για σημαντικά ανοίγματα. Τέλος, την Κυριακή η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα προκαλεί θυμό και ένταση σε μία προσωπική σου σχέση ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική στα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο όπου μπορείς να προσμένεις ανανέωση ή ακόμα και μία επανασύνδεση! Πάθη, λάθη και αποκαλύψεις βιώνεις αυτό το διάστημα εσύ που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τεμπέλικη διάθεση θα είσαι στην εργασία σου αυτή την εβδομάδα είτε γιατί νιώθεις αρκετά κουρασμένος, είτε επειδή προκύπτουν και γεγονότα που σε αποδιοργανώνουν! Στα οικονομικά σου χρειάζεται να δείξεις προσοχή από τις 14/1 και έπειτα!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι ανικανοποίητος και μπερδεμένος, ίσως γιατί στα αισθηματικά σου κυριαρχεί η θολούρα και η σύγχυση, είναι όμως και τα οικονομικά σου σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου βρίσκεσαι αρκετά αγχωμένος για το τι μέλλει γενέσθαι στην πορεία! Δείξε προσοχή στα απερίσκεπτα έξοδα ιδιαίτερα ως και την Τετάρτη! Από την Παρασκευή ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον υδροχόο και η επικοινωνία σου με τα άτομα του σταθερού σου περιβάλλοντος δεν θα είναι και τόσο εύκολη …

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι σε διλήμματα, νιώθεις ανασφάλειες και αμφισβητείς τα αισθήματα του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Ο Ερμής ανάδρομος από τον υδροχόο θα σε βυθίσει σε αναθεωρήσεις αναφορικά με τον τομέα των σχέσεων, δεν θα λείψουν όμως και οι επαφές με άτομο του παρελθόντος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι αρκετές πιέσεις και το κλίμα δεν σε ικανοποιεί! Δεν λείπουν και οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις με άτομα που συνεργάζεσαι! Στα οικονομικά σου προσοχή στις σπατάλες!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής ξεκινά την φαινομενική ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο από τις 14/1 με αποτέλεσμα ήδη από τα μέσα της εβδομάδας να υπάρχει αταξία στην καθημερινότητά σου, στα προγράμματά σου και στις εργασίες σου, γεγονός που θα σου προκαλεί εκνευρισμό! Σημαντικό είναι ωστόσο ότι αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται και το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα το οποίο και προκαλεί νευρικότητα, συγχύσεις, εξαπατήσεις και διλήμματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για τα αισθηματικά σου αρκεί αν έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο όπου ενισχύεται η συντροφικότητα και έχεις ευκαιρίες επανασύνδεσης. Αν είσαι Παρθένος του 3ου δεκαημέρου, προσοχή γιατί τα ερωτικά σου θα γίνουν «σαλάτα» έρχονται παρεξηγήσεις, μπερδέματα και ψεματάκια στην επιφάνεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να κάνεις πολύ καλή οργάνωση, προκειμένου να αποφύγεις την ασυνέπεια. Μην αναλαμβάνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να ολοκληρώσεις! Στα οικονομικά σου το κλίμα είναι ακόμα ασταθές!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ανήκεις στους ευνοημένους της περιόδου αρκεί να μην συνεχίζεις να δίνεις έμφαση σε καταστάσεις παρελθοντικές που σε πίκραναν. Σε μία δύσκολη για όλους εβδομάδα εσύ μπορείς να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες, τις επιθυμίες σου, να λύσεις το κουβάρι των αμφιβολιών και των ανασφαλειών σου! Με τον Ερμή ανάδρομο από τον υδροχόο δεν θα λείψουν και οι ειδήσεις τα μηνύματα, από ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Το sos της εβδομάδας είναι ζητήματα εργασιακά και ευεξίας όπου φαίνεται ότι σε αυτούς τους τομείς θα είσαι λίγο πιο αποδυναμωμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το παρελθόν εισβάλει στο παρόν σου και σε βάζει σε σκέψεις! Από την μία πλευρά σκέφτεσαι να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία, από την άλλη πλευρά δεν έχεις ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις του χτες. Δεν δίνονται αυτή την εβδομάδα οι καθοριστικές λύσεις και απαντήσεις στα αισθηματικά σου, βρίσκεσαι σε φάση περισυλλογής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε κάποια διλήμματα και κυριαρχεί η στασιμότητα η οποία και σε ανησυχεί σημαντικά! Τα οικονομικά σου θέλουν την προσοχή τους ενώ κάποια ξαφνικά νέα θα είναι δυσάρεστα και θα σε αγχώσουν!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα ξεκινά με ανησυχίες για τα οικονομικά σου, λόγω ότι το ταμείο είναι μείον και όλο και κάποιο έξοδο βγαίνει στην επιφάνεια το οποίο και σε αποδιοργανώνει! Τις ημέρες αυτές καλό είναι να μην κάνεις τολμηρές κινήσεις ή σημαντικές ενάρξεις που απαιτούν μία μορφή επένδυσης γιατί κάποιες προσδοκίες που έχεις για τα οικονομικά θα διαψευστούν! Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο και θα υπάρξουν κάποιες αναποδιές στο σπίτι και στην οικογένεια! Προσοχή στις παρεξηγήσεις με τα άτομα που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε ένα καλό σημείο, αρκεί αυτή την εβδομάδα να μην τα παίρνεις όλα προσωπικά και να μην επαναφέρεις στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που σε απογοήτευσαν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κάνεις μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να διατηρείς τις ισορροπίες και φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα τα καταφέρνεις! Τα οικονομικά είναι ένας ευάλωτος τομέας όπου υπάρχουν καθυστερήσεις, συγχύσεις και μπερδέματα!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, όποιος βιάζεται σκοντάφτει αυτό ακριβώς πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αυτή την εβδομάδα όπου ο Άρης από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα! Μην βιάζεσαι να μιλήσεις, να αποφασίσεις ή και να κινηθείς γιατί είναι πολύ πιθανό να πέσεις σε λάθη τα οποία θα σε πάνε πολύ πίσω! Ο Ερμής ξεκινά από τις 14 του μήνα την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο και εσύ πρέπει να αποφύγεις την υπογραφή κάθε σημαντικού εγγράφου αλλά και να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι σε περίοδο που δεν ξέρεις τι θέλεις αλλά και τί είναι αυτό που σε ικανοποιεί! Πάρε το χρόνο σου, μείνε λίγο αποστασιοποιημένος μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μία προσωρινή στασιμότητα που σε ανησυχεί και σε κάνει να βράζεις στο ζουμί σου γιατί δεν ξέρεις πώς να χειριστείς κάποιες καταστάσεις! Μην βιάζεσαι να κάνεις κινήσεις που θα μετανιώσεις! Στα οικονομικά σου φαίνεται ότι πετυχαίνεις κάποιο στόχο σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να είσαι ιδιαίτερα εκφραστικός, συναισθηματικός και με επικοινωνίες προσωπικές που σε ηρεμούν και σε κάνουν να ανακουφίζεσαι από δυσκολίες. Με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα την Τρίτη δείξε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα επαγγελματικά και φυσικής κατάστασης! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο από την Παρασκευή, θα φέρει ένα προσωρινό πάγωμα στα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις αγορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου πλέεις σε πελάγη ευτυχίας και φαίνεται ότι εκπληρώνονται επιθυμίες και σχέδια που ήθελες εδώ και καιρό! Την Κυριακή δείξε προσοχής τα ερωτικά παρασκήνια, σε κρυφούς έρωτες ή και ερωτικά μυστικά γιατί υπάρχει κίνδυνος αποκαλύψεων ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι πολύ δυνατός και δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε φοβίσει για το μέλλον. Αυτή την εβδομάδα όμως είσαι ανικανοποίητος ή και μπερδεμένος αναφορικά με αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Προσοχή σε έγγραφα και οικονομικά συμφωνητικά γιατί γυρνά ανάδρομος και ο Ερμής.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, οι φίλοι είναι στο πλευρό σου για να σε στηρίζουν και να σου δείχνουν την αγάπη τους με κάθε τρόπο και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και ιδιαίτερα αγαπητός! Αυτή την εβδομάδα όμως κυριαρχούν έντονα οι ανασφάλειες για τα οικονομικά και νιώθεις ότι κάποιες επιθυμίες σου είναι μάταιες γιατί δεν μπορούν να εκπληρωθούν λόγω των οικονομικών αναποδιών! Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι ότι ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον ζώδιο σου την Παρασκευή, δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου, στο όχημά σου και σε κάθε μορφή επικοινωνίας. Οι αναμετρήσεις με το παρελθόν συνεχίζονται και η διάθεση σου για απολογισμό είναι πιο μεγάλη από κάθε άλλη φορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι αρκετά εσωστρεφής, αναζητάς να βρεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, ίσως κρατάς πικρία από καταστάσεις που μεσολάβησαν και είσαι αρκετά απομονωμένος. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σου, σκέφτεσαι κάπως διαφορετικά τις καταστάσεις και κάνεις το βήμα μίας επικοινωνίας με άτομο που έχεις καιρό να έρθεις σε επαφή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι παγωμένη και αυτό αποτελεί μία μεγάλη ανησυχία και για τα οικονομικά σου, όπου φαίνεται ότι καθυστερούν αρκετά να εξελιχθούν όπως περίμενες!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα έχει τα πάνω της, έχει όμως και τα κάτω της και αυτό που πρέπει να προσέξεις πολύ τις ημέρες που θα ακολουθήσουν είναι τις επαγγελματικές σου κινήσεις! Μην βιάζεσαι να κάνεις βήματα τολμηρά, επιπόλαια , δες τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και μείνε ανεπηρέαστος και από την γνώμη τρίτων! Κάποιοι φίλοι ή άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος δεν έχουν αγνές προθέσεις απέναντί σου και είναι έντονο το παρασκήνιο, για αυτό διαφυλάξου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα είναι εξαιρετική, εκπληρώνονται επιθυμίες, ζεις το ρομάντζο σου, κάνεις τις θυσίες σου και δείχνεις άνευ όρων την αγάπη σου! Δεν προβληματίζεσαι σε τίποτα γιατί βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται προσοχή τις ημέρες που ακολουθούν σε κινήσεις, αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Προσπάθησε να τρενάρεις λίγο τον χρόνο για σημαντικά σχέδια που οργανώνεις, εξάλλου ξεκινά και ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του! Στα οικονομικά σου πρόσεξε μην ξεγελαστείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ