Quantcast

http://picasion.com/

Συναντήσεις της ΝΔ Ημαθίας σε Αστικά και ΚΤΕΛ

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής συνοδευόμενος από το μέλος της επιτροπής Νίκο Αγγέλου επισκέφτηκαν τα υπεραστικά και αστικά ΚΤΕΛ του νομού, στο πλαίσιο της σταθερής εδραίωσης μιας αμφίδρομης επικοινωνίας με φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες του τόπου. Στη συνάντηση με την διοίκηση των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Ημαθίας, στην οποία παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αναστάσιος Συμεωνίδης και ο Αντιπρόεδρος Αναστάσιος Ζιώγας, έγινε μια εκτενή συζήτηση για θέματα λειτουργίας, την οικονομική κατάσταση, τις επιπτώσεις που υπάρχουν εξαιτίας της πανδημίας, την ανάγκη στήριξης των μέσων μαζικής μεταφοράς με συνολικότερες λύσεις στα πλαίσια συνεργασιών με τη πολιτεία και την τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε να υπάρξει η αναγκαία βιωσιμότητα των ΚΤΕΛ.


Στα Αστικά ΚΤΕΛ Βέροιας ο Πρόεδρος Παύλος Παυλίδης έκανε εκτενή αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αστικές συγκοινωνίες των μικρών περιοχών, ιδίως τα τελευταία χρόνια με την πανδημία, τόνισε την ανάγκη επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων σε στενή συνεργασία με τους Δήμους αλλά και την αναγκαιότητα περαιτέρω στήριξης και προώθησης λύσεων από τη πλευρά του κράτους.

Ο Πρόεδρος των Αστικών ΚΤΕΛ Νάουσας Βαγγέλης Αδαμίδης αφού αναφέρθηκε στα γενικότερα υπάρχοντα προβλήματα της αστικής συγκοινωνίας του Δήμου Νάουσας έκανε λόγο για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την διακοπή λειτουργίας σχολών και δημοσίων υπηρεσιών στη πόλη, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να υπάρξει μια αναπτυξιακή αντιμετώπιση του θέματος με την συνδρομή όλων.


Τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. από την πλευρά τους εξήραν το ρόλο των μέσων μαζικής μεταφοράς καθώς αποτελούν ζωτικό παράγοντα της καθημερινότητας, τόνισαν το σημαντικό έργο των διοικήσεων και των εργαζόμενων ώστε να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια με τις συνθήκες της πανδημίας, αναφέρθηκαν στις προσπάθειες που έχουν γίνει από πλευρά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης για άμβλυνση των επιπτώσεων και τη στήριξη των επιχειρήσεων ενώ δήλωσαν πως στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους θα μεταφέρουν τα όσα σχετικά τους γνωστοποιήθηκαν κατά τις συζητήσεις των συναντήσεων ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη λειτουργία τους.

3 σχόλια:

  1. 18/ ta 100 MONO SAS EMINE YPOLIPO ,,,PO PO PO PO TO DIALISATE TO MAGAZH,,,,, ME AFORIZMENO POSO THA PHGENATE ????AN KATSI ALOUS 6 MHNES SAS BLEPO PISO APO TO KINAL,,,,, EPARSH ,EGOHZMOS ,ALAZONIA. KTL ALLA TO XHROTERO ,EMPOLEMIOS TOU XRHSTOU TOU THEOU MAS,KAI THS PANAGIAS MAS ,,,,,ANOHTOI ,,POLOI SAS ANEXTHKE O OURANOS,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σώθκαμαν. Μουλουγάτ ρε. Δε σώθκαμαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MPRABO STON BERIOTH MPRABO,,,,PRAGMATHKO PALIKARI KAI AMEROLIPTOS,,,BAZH OLLES THS ANARTISHS,,,,XORHS NA KANH DIAKRISHS,,EUGE KAI SYNXARITIRHA,,GIAUTO KAI EINE KAI THA PARAMINH PROTOS 10 XRONIA TON DIABAZO MEXRH KAI 5 FORES THN MERA,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ