Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: «Φράκαρε» το Σέλι - Έκλεισε ο δρόμος στην Κουμαριά

Προσοχή! Η Τροχαία δεν επιτρέπει προς το παρόν την άνοδο άλλων οχημάτων
Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από το πρωί της Κυριακής 16 Ιανουαρίου στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Σελίου. Από νωρίς το πρωί, ορδές αυτοκινήτων με επισκέπτες που θέλησαν να απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο, ανεβαίνουν προς το Χιονοδρομικό Κέντρο, με αποτέλεσμα να έχει «φρακάρει» τόσο το χιονοδρομικό όσο και το χωριό. Το κυκλοφοριακό έμφραγμα που δημιουργήθηκε, κινητοποίησε άμεσα την Τροχαία Βέροιας, που μετέβη στο σημείο για να ρυθμίσει την κυκλοφορία.


Σύμφωνα με πληροφορίες διερχόμενων οδηγών, η Τροχαία αναγκάστηκε να κλείσει τον δρόμο για το Σέλι στο ύψος της Κουμαριάς, μη επιτρέποντας προς το παρόν άλλα οχήματα να ανέβουν. 

Η Τροχαία θα βρίσκεται στα σημεία μέχρι αργά το απόγευμα, προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια όλα τα οχήματα, ενώ σταδιακά, όσο θα «αδειάζει» το Σέλι και το χιονοδρομικό από οχήματα που θα αποχωρούν, θα επιτρέπει την άνοδο άλλων οχημάτων.

Οπότε, όσοι ακόμα πίνετε το καφεδάκι σας στην πόλη και είχατε σκοπό να ανεβείτε για βόλτα στο Σέλι ή στο χιονοδρομικό, αφήστε το για λίγο αργότερα που θα αρχίσουν να αποχωρούν οι... πρωινοί.

30 σχόλια:

  1. Σαν τις κατσαρίδες μη δουν ήλιο και χιόνι να μαζευτούν όλοι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά. Αν ηταν ο συριζας, δεν θα έκλεινε ο δρόμος. Αλλά ξύλωσαν την προηγούμενη διοίκηση των αγωνιστών με το ηθικό πλεονέκτημα. Ηδη ετοίμαζαν τετραόροφο υπόγειο πάρκιγκ που θα εβγαζε κατ ευθείαν Ξηρολίβαδο και απο εκει με αερογέφυρα στην Εγνατία. Αλλά οι ανίκανοι τους διώξανε για να βάλουν τους δικούς τους. Να βλέπουν μερικοί τι έχασε απο ανάπτυξη και το Ξηρολίβαδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφιάλτες βλέπεις? 🐑🤡

      Διαγραφή
    2. Σε λίγους μήνες κ εσείς θα είστε παρελθόν μια για πάντα! Χειρότεροι από τους προηγούμενους είστε!

      Διαγραφή
  3. Αρμόδιοι του Χιονοδρομικού τι έκαναν για αυτό
    Πραγματικά θα είναι υπεύθυνοι για τα κρούσματα στν Ημαθια ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι οι αρμόδιοι φταίνε…. Λες και πήρε κανείς τον κόσμο από το αυτι να τον πάει στο χιονοδρομικό! Ήμαρτον! Θελουμε έναν χωροφύλακα πάνω από το κεφάλι μας για να κάνουμε το αυτονόητο; Να προσέξουμε τους εαυτούς μας;;

      Διαγραφή
    2. Τι μπορούσαν να κάνουν οι αρμόδιοι του χιονοδρομικού πες μας εσύ;

      Διαγραφή
  4. Αντε καμία 2 μέρες ακόμα κ όλο αυτό θα γίνει νερακι.... Ήλιε λιωσε το χιόνι και μην ξανά ρίξεις ποτέ στο σελι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν και οικογένειες που βιοπορουν από το Σέλι. Ντροπή σου

      Διαγραφή
  5. Θέλω να κάνω μια καταγγελία, ότι πουθενά δεν κόβονται αποδείξεις..... Ούτε στο σελι ούτε στης ταβέρνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπεύθυνος είναι ο καθ'ένας μας για τής πράξεις του και δεν μας φταίνε όλοι οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί στο εξωτερικό είμαστε υπεύθυνοι, σα γατάκια; Γιατί υπάρχει κράτος και κόβει και κανα πρόστιμο. Όλοι αυτοί οι μάγκες ταβερνιάρηδες και όχι μόνο, που οι υπεύθυνοι της φοβερής Ελληνικής Πολιτείας τους κάνουν τα στραβά μάτια, είναι μελλοντικοί ψηφοφόροι τους...Πιο μεγάλη μπούρδα από την ατομική ευθύνη στην Ελλάδα, δεν υπάρχει! Ας αναλάβει πρώτα τις εγκληματικές ευθύνες της η Πολιτεία και να λειτουργεί με βάση το Νόμο και μετά να δείτε τι υπεύθυνοι που θα είμαστε και 'μεις!

      Διαγραφή
  7. Ήδη ξεκίνησε το ''Enola Gay'' από την 110 Πτέρυγα Μάχης με προορισμό το Σέλι για τον βλαχομβομβαρδισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο χιονοδρομικό δεν έχει κορωνοιο αλλά για να πάει το παιδί σχολείο θα πληρώνει τους φαρμακοποιούς η Αστυνομία εκεί είναι δεν ελέγχεται τίποτα, αλλά θα κοψουν 100 ευρώ στους συνταξιούχους, ρε ποιοι πανε στα χιονοδρομικά και γιατι τόσο συνωστισμός καμία αρχή δεν υφίσταται. 2 μέτρα και 2 σταθμά Δήμαρχε με Αστυνομικε Δντη τι κάνετε όλα καλά????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ...Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΚΕΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ. ΤΟΝ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ ΑΤΑ ΤΖΙΠ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ. ΕΙΧΕ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μέχρι τώρα όλοι πεινούσαν και δεν είχαν δουλειές για να πάνε ένα κομμάτι ψωμί στο σπίτι τους, να φάνε μαζί με ελιά και κρεμμύδι...και τους γονάτισε οικονομικά ο Covid και φτώχεια καταραμένη... Τύφλα να έχει ο βασιλακης ο καλός...
    Αλλά ως διά μαγείας δεκάδες χιλιάδες όλοι τους με σκι,φουλ εξοπλισμό,τζιπάκια, ντυσίματα λούσα και λεφτά για πέταμα γενικότερα για φάνε και να πιουν έξω...
    Τα συμπεράσματα δικά σας...
    Και κάποιοι άλλοι που ήταν λαλίστατο και προσκαλουσαν τις ορδές των ορκ, τώρα μούγκα στη στρουγκα για να το πουμε και με λίγο βουκολικό τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λές χαζά. Ποιος και πότε σου ειπε οτι ολοι ειναι φτωχοί ή όλοι πλούσιοι; Κάποιοι εχουν λεφτά, κάποιοι εχουν πολλά λεφτά, καποιοι εχουν λίγα και κάποιοι πολύ λίγα. Ο καθένας, χορεύει τον χορό που αντέχει. Κάποιοι χωρις θέρμανση με μπουφάν κάτω απο την κουβέρτα και κάποιοι στην Αράχοβα, Παρίσια και Ντουμπάϊ.

      Διαγραφή
  11. Στην Βεροια τα καταστήματα εστίασης που είναι αρκετά προσεκτικά όσον αφορά τον έλεγχο να πληρώνουν τα σπασμένα και στο δρόμο για το Σελι τρώνε ο ένας πάνω στον άλλο.. Δήμαρχε στα βουνά δεν έχει κορωνοιο και στα χιονοδρομικά επίσης όπως και στον Αγ Αντώνιο τώρα που έστησαν και τα πανηγύρια ούτε μάσκες ούτε τίποτα πέντε κορόιδο να βαράς εμβόλια για να γουστάρουν άλλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έλεος πια ανεύθυνοι πολίτες εν μέσω πανδημιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για το κλειστό Ξηρολίβαδο λες ευτυχώς δεν χιόνισε στην βεροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέτοιες ώρες θα πρέπει να εφαρμοστεί και ένα segmentation οικονομικού status ρε παιδια. Στραβοί κουτσοί όλοι για σκι...και την τρώμε εμείς οι HENRY (high earning not rich yet)! Έλεος... όλος η μπιθουλας για σκι (που έλεγε και ο Ψαθάς στην Μαντάμ Σουσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα αγάπη μου, που ανέβηκαν με τις βαλέντζες αντί για μπουφάν, και εγώ με το Moncler Dincer μπουφάν μου, έμεινα στο αυτοκίνητο! Αναγκάστηκα να πάω Παναγία Σουμελά για να ανεβάσω φωτο με χιόνι στο Instagram.

      Διαγραφή
  15. Απόστολε Βεσυροπουλε Απευθύνομαι προσωπικά σε σένα που είσαι ο άρχοντας του Νόμου δεν νοείται από ότι διάβασα και από άλλους πολίτες και από ότι είδα με τα μάτια μου να μην είδα πουθενά μια απόδειξη
    Μπορείς να ελέγξεις τα Ζ σε παρακαλώ και να προχωρήσεις σε συνεχούς ελέγχους στα μαγαζιά στο Σελι και ειδικά στο Χιονοδρομικό σε ελέγχους φορολογικούς
    Πριν υπάρξουν καταγγελίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι περισσότεροι πολίτες θα συμφωνήσουν πιστευτώ σε αυτό και οχι μονο για αποδείξεις γενικα πρέπει να χέουν και για μάσκες οι αστυνομικά και για τα πιστοποιητικό στο χιονοδρομικο γινάτι ο ιος είναι επικίνδυνος και πρέπει να προέχουμε

      Διαγραφή
  16. Αυτό λέω. Αν ηταν ο συριζας, θα εκανε συνεχούς ελέγχους, και ειδικά στο Σέλι σε ελέγχους φορολογικούς. Και οχι μόνο το Ζ. Θα πήγαινε και καλύτερα. Και στο Η και στο Θ, μην πω οτι θα εφτανε άνετα στο Λ. Να τα βλέπουν αυτα μερικοί μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πω..κουρασατε. Ηρεμηστε λιγο ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ