Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λαζός: «Κάναμε μία φιλόδοξη ομάδα για να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε την ΕΚΑΣΚΕΜ»

Το Sportorama.gr συνάντησε τον νέο πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΜ Ηλία Λαζό, ο οποίος παραχώρησε  συνέντευξη για το όραμα και τις αλλαγές που προβλέπονται να γίνουν το επόμενο διάστημα στο χώρο του μπάσκετ, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο. Ο ισχυρός του Φιλίππου τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν και απαρτίζουν το Δ.Σ της ένωσης είναι άνθρωποι που ήθελαν να ασχοληθούν, οπότε κάναμε μία ομάδα φιλόδοξη για να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε κάπως την ένωσή μας.Είναι γεγονός ότι η ΕΚΑΣΚΕΜ είναι από τις μικρότερες ενώσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Παρ' όλα αυτά εμείς είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα και με ένα νέο προγραμματισμό, κάτω και από την ομπρέλα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η οποία δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές τουλάχιστον στο κομμάτι του αναπτυξιακού, να δώσουμε αρκετά μεγάλη βάση στα τοπικά πρωταθλήματα και να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιες διοργανώσεις στην περιοχή μας.”

Το νέο Δ.Σ της ΕΚΑΣΚΕΜ μετά και την απονομή αξιωμάτων έχει ως εξής:


Πρόεδρος : Ηλίας Λαζός
Α΄ Αντιπρόεδρος : Γραμματικού Βαγγέλης
Β’ Αντιπρόεδρος : Ηλιάδης Χρήστος
Γεν. Γραμματέας : Λιανός Χρήστος
Ειδ. Γραμματέας : Στυλιανίδης Αθανασιος
Ταμίας : Πουρλίδας Αθανάσιος
Μέλλη : Παπανικολάου Κωνσταντίνος, Παπαγερίδης Στέλιος, Παππάς Κωνσταντίνος, Παπαδόπυλος Αντώνης και Στάχταρης Δημήτρης

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ