Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

To «QUATTRO Premium Coffee and Snacks» ανοίγει αύριο Τρίτη στη Βέροια!

Με καφέ, φαγητό, τσιγάρα, ψιλικά από τις 5 το πρωί
Ένα μοναδικό άρωμα καφέ θα πλημμυρίσει τον αέρα της Βέροιας από το πρωί της Τρίτης. Είναι το άρωμα του εκλεκτού καφέ που θα αναδύεται από τις μηχανές του νέου «QUATTRO Premium Coffee and Snacks», που ανοίγει τις πόρτες του για τους coffee lovers της Βέροιας στην οδό Σταδίου 65. Το νέο «QUATTRO Premium Coffee and Snacks», θα είναι καθημερινά κοντά μας από τις 05:οο το πρωί έως και το βράδυ, για καφέ, διάφορα ροφήματα, επιλογές για ζεστό ή κρύο πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, κρύα σάντουιτς, αλμυρά και γλυκά snacks, burgers, donuts, Hot Dog, Club Sandwich, ακόμα και τσιγάρα και ψιλικά είδη! Κάθε μέρα με φρέσκες ιδέες, φρέσκα υλικά και υπέροχες γεύσεις, για να τις συνδυάσετε με τον εκλεκτό καφέ Illy.

Κάνε μια στάση στην Σταδίου 65, απόλαυσε τον καφέ και τις γεύσεις του «QUATTRO Premium Coffee and Snacks» και κάνε το την πιο αγαπημένη στάση της ημέρας σου!

QUATTRO Premium Coffee and Snacks
Σταδίου 65, Βέροια
Τηλ. 2331181555
Βρείτε μας στο facebook: Quattro Premium Coffee and Snacks
Ακολουθήστε μας στο instagram: quattropremiumcoffee









2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ