Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Ημαθία - Ποιοί δρόμοι είναι κλειστοί

Η κακοκαιρία «Διομήδης» υποχώρησε και ο ήλιος να βγήκε και πάλι, άφησε όμως πίσω της 1,5 μέτρο χιόνι στα ορεινά της Ημαθίας, πολλά προβλήματα με πτώσεις δέντρων και βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και χαμηλές θερμοκρασίες, που καθιστούν ακόμα κάποια σημεία του οδικού δικτύου επικίνδυνα λόγω του παγετού. Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, αντιολισθιτικές αλυσίδες χρειάζονται ακόμα σε κάποια σημεία του ορεινού δικτύου της Ημαθίας και συγκεκριμένα στα οδικά δίκτυα προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3-5 Πηγαδίων, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί, από το 12ο έως το 17ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Νάουσας - Κάτω Βερμίου (Σέλι).

2 σχόλια:

  1. Σιγά. Αν ηταν ο συριζας, δεν θα χιόνιζε τόσο πολύ. Τελεία και παύλα. Αυτα ειναι απαράδεκτα που συμβαίνουν. Εργαζόμενοι να ταλαιπωρούνται μέσα στα χιόνια και το κρύο. Τελείως αδιάφορη η Κυβέρνηση. Να βλέπουν μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ