Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O Πολιτιστικός Σύλλογος Χοροκίνησης Νάουσας μάγεψε το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Κατέκτησαν το Golden Buzzer του Ζαχαράτου
Στο χθεσινό επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είδαμε επί σκηνής μια ιδιαίτερη χορογραφία, που έκανε τους κριτές και τους τηλεθεατές να ενθουσιαστούν. Στην αρχή εμφανίστηκαν η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου, δυο χορεύτριες και χορογράφους, που είχαμε συναντήσει και στο παρελθόν. Όπως είπαν και οι ίδιες, είχαν συμμετάσχει σε παλαιότερο κύκλο του So you think you can dance το 2008, ενώ είχαν πάει και στην Φάρμα. 

Οι δυο διαγωνιζόμενες από τη Νάουσα εμφάνισαν την ομάδα χορού τους, η οποία απαρτιζόταν από 35 άτομα και γέμισαν την σκηνή... με ταλέντο. Η χορογραφία τους ξεσήκωσε τους πάντες και οι κριτές δήλωσαν στο τέλος συγκινημένοι, μιας και ένιωσαν ότι πραγματικά υπάρχει ταλέντο. 

Ο Τάκης Ζαχαράτος, μετά τα διθυραμβικά σχόλια των υπόλοιπων κριτών, αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και να πατήσει το Golden Buzzer, με τους υποψήφιους να μην μπορούν να το πιστέψουν. 

Όλη η ομάδα ξεκίνησε να χορεύει στο stage και δεν μπορούσαν να κρίνουν την συγκίνησή τους. Οι διαγωνιζόμενοι κέρδισαν ένα εισιτήριο απευθείας για τον ημιτελικό του Ελλάδα έχεις Ταλέντο.

Δείτε το video:

3 σχόλια:

  1. Η Νάουσα παράγει πολιτισμό, τέχνη,κ πολλά άλλα,η Βέροια κάνει αρκετές προσπάθειες, καλυτερεύει (βλ, ΚΕΠΑ,κάπα, συλλόγους) θέλει κ άλλο δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σιτ που είπε η κοπέλα. Για τα πανηγύρια καλή η Νάουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρκετα υπερβολικος ο Ζαχαρατος .Βλέπωντας τους αμερικανους χρονια και κανωντας συγκριση μη μιλήσω καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ