Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μικρή ενίσχυση στην Α.Δ. Ημαθίας - Έρχονται 6 αστυνομικοί από Αττική και νησιά

Μικρή ενίσχυση στο ανθρώπινο δυναμικό της θα έχει τους επόμενους μήνες η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. Την ώρα που δεκάδες ένστολοι από διάφορες υπηρεσίες του Τμήματος, της Τροχαίας και της Ασφάλειας στους τρεις δήμους (Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια) συνταξιοδοτούνται και υπάρχει εγκληματικότητα στο νομό, οι ανάγκες για την σχετική αναπλήρωση, δυστυχώς δεν ικανοποιούνται στον βαθμό που θα έπρεπε από το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Πιο συγκεκριμένα, στις τακτικές μεταθέσεις του Αστυνομικού προσωπικού, για την Ημαθία εγκρίθηκαν έξι θέσεις (1 για αξιωματικό, 2 για υπαξιωματικούς και 3 για χαμολόβαθμο προσωπικό, όπως για παράδειγμα υπαρχιφύλακες και αστυφύλακες).

Μάταια, εκατοντάδες αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσίες της Αττικής και των νησιών του Αιγαίου και του Ιονίου, με καταγωγή από την Ημαθία, περιμένουν πως και πως για να ανοίξουν θέσεις και να έρθουν να υπηρετήσουν στην γενέτειρά τους. 

Δείτε τον σχετικό πίνακα με τις τακτικές μεταθέσεις των Αστυνομικών:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ