Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αν και Μακεδόνισσα, χόρεψε πεντοΖΑΛΗ - Ασταμάτητη με σκορ 5-0

Match summary με τον Βασίλη Αλαμπορινό

Να σας πω το περίμενα. Η ομάδα του Πόντου από τη Θεσσαλονίκη, μοιάζει αρκετά υποδεέστερη από τη Βεροιάρα. Η εικόνα του αγώνα, το μαρτύρησε σε κάθε λεπτό, σε κάθε χρονικό και χωρικό σημείο του γηπέδου. Η ανωτερότητα της ποιότητας και της ομοιογένειας που έχει η Μπαρτσελόνα της Ελλάδος, την καθιστούν νικήτρια όχι μόνο των αποτελεσμάτων, αλλά και των εντυπώσεων. Έχει σκίσει τα αντίπαλα δίχτυα! Έχει κατατροπώσει οποιαδήποτε ομάδα στο πέρασμά της εκτός του Ηρακλή και φιγουράρει 1η στο βαθμολογικό πίνακα, φέροντας εξίσου όπως στον εαυτό της έτσι και στους αντίπαλους άγχος, πίεση και αγωνία. Μόνο που Μπάρτσα έχει πλέον το πάνω χέρι σ' ένα τοπίο που σιγά σιγά δείχνει να ξεκαθαρίζει...

Μέλημά της πλέον η διατήρηση ρυθμού, αγωνιστικού προσώπου και αποτελεσμάτων με απώτερο στόχο να φορέσει η ομάδα το βασιλικό στέμμα της και να σηκώσει ψηλά στον ουρανό της πόλης μας το πολυπόθητο πρωτάθλημα! Βέβαια, ο δρόμος είναι μακρύς. Αλλά υπάρχει μια σοβαρότητα και μια συγκέντρωση στους στόχους, πράγμα το οποίο την οδηγεί ψηλά κι εκεί που της αξίζει.

Ας δούμε τις φάσεις του σημερινού αγώνα...

Α' Ημίχρονο

• Μόλις στο 3' εξαιρετικό interception, οδήγημα και μεταβίβαση από τον Μπουκουβάλα για τον Μούργο, ο οποίος έκανε ξυραφιστή σέντρα-σουτ με το ανάποδο πόδι και παρ' όλη την παρεμβολή του Καλογέρη που έγλειψε με το καλάμι τη μπάλα (αλλά δεν της αλλάζει κατεύθυνση ούτε μοίρα ) και την προβολή του Γιακουμάκη ( που δεν ακούμπησε μπάλα), η στρογγυλή θεά κατέληξε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ με 1-0!

• Στο 7 ωραίο interception από τον Οικονόμου στον άξονα, ο οποίος έβγαλε όμορφα στην αριστερή πτέρυγα για τον Φοφανά, ο οποίος χωρίς χρονοτριβή σέντραρε επικίνδυνα καο ήρθε μετά από κόντρα ο Πασάς με προβολή, να γράψει από νωρίς το 2-0.

• Στο 9', σε μια προσπάθεια αντίδρασης για τον Πόντο, ο Εσαλό πάσαρε για τον Αμπούντου, ο οποίος πάτησε περιοχή, γύρισε τη μπάλα κεντρικά για τον Σουντουρά, αλλά αυτός δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του.

• Στο 29', υπέροχα ο Μπουκουβάλας οδήγησε και συνδυάστηκε με Γιακουμάκη και Μούργο, αυτός έβγαλε για τον Πεταυράκη, σέντρα για τον Πασά, ο οποίος γύρισε επιτόπια τον κορμό του, σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα.

• Στο 39', σε στατική επιθετική φάση φάουλ, εκτέλεσε ο Μούργος, σηκώθηκε ο Σκόνδρας με κεφαλιά, αλλά απέκρουσε ο Πίτκας.

• Στο 40', σε μια φάση transition, έδωσε όμορφα ο Γαβριηλίδης στον Μούργο, αυτός μεταβίβασε άριστα για τον Πασά, ο οποίος μπούκαρε στην περιοχή πλαγιομετωπικά, έκανε το γύρισμα για τον Γαβριηλίδη, ο οποίος ξεκίνησε και τελείωσε ο ίδιος τη φάση, κάνοντας σε 1ο χρόνο το 3-0.

• Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Οικονόμου μεταβίβασε τέλεια στον άξονα μπροστά για τον Φοφανά ( έτσι μπράβο Άγγελε, τρομερές μεταβιβάσεις στους τελευταίους αγώνες), ο οποίος έφυγε σαν βέλος προσπερνώντας τον αντίπαλό του, μπαίνοντας στην περιοχή και πλασάροντας ιδανικά τον Πίτκα, κάνοντας το 4-0!

Β' Ημίχρονο

• Στο 53', σε μια φάση transition, ο Φοφανά πέρασε στην πτέρυγα έξοχα όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα για τον Πασά που ερχόταν ως τρέιλερ που λένε κι οι μπασκετικοί, αλλά τελευταία στιγμή κόπηκε.

• Στο 68', ντρίμπλαρε 2 αντίπαλους ο Φοφανά και πάλι, προχώρησε στο ύψος της περιοχής κι εκεί που περίμενα το σουτ αφού ήταν ανοιχτός, έσκαψε τη μπάλα προς τη μικρή περιοχή αχρείαστα, δίνοντας τους αμυντικούς του Απόλλωνα να διώξουν σε κόρνερ.

• 69' και κόρνερ λοιπόν , πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω ο Μαραγκός, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Φοφανά, ο οποίος σούταρε, αλλά μπλόκαρε ο Πίτκας.

• Στο 78' σε φάση μετάβασης και πάλι έκλεψε την μπάλα ο Κουάτενγκ, οδήγησε κάποια μέτρα και με αποφασιστικότητα κι άψογη τεχνική σούταρε κάνοντας το 5-0!

• Στο 85', απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πόζογλου, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.

• Στο 91', ο Κουάτενγκ πέρασε 2 αντίπαλους σαν σταματημένους, πέρασε στον Πασά, έγινε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στην επαναφορά ο Πόζογλου την έστειλε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Πίτκα.

Βέροια ολέ τρελαίνομαι! Μη χάσετε τη μάχη των πάγκων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ