Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κορωνοϊός: Πόσο διαρκούν τα αντισώματα στα παιδιά

Στην ενημέρωση για τους εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, αναφέρθηκε στη νόσηση των παιδιών αλλά και στη διάρκεια των αντισωμάτων. Αρχικά η κ. Θεοδωρίδου τόνισε πως η μετάλλαξη Όμικρον: «Αύξησε και τον αριθμό εισαγωγών των παιδιών στα νοσοκομεία. Αλλά οι γονείς πρέπει να καταλάβουν ότι η νόσηση δεν είναι σοβαρή. Στα βρέφη ηλικίας κάτω του ενός έτους η εισαγωγή γίνεται κυρίως για προληπτικούς λόγους».

Η Μαρία Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στις εγκύους, σημειώνοντας: «Ο εμβολιασμός την κύηση προστατεύει και τη μητέρα και το νεογνό, ενώ η λοίμωξη αυξάνει τον κίνδυνο και για τη μητέρα και για το νεογνό». Μάλιστα η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών σημείωσε ότι τα αντισώματα στα παιδιά διαρκούν και μετά τους έξι μήνες.

Δείτε το video:

1 σχόλιο:

  1. Μέχρι να αρχίσουν να νοσούν και τα εμβολιασμενα παιδιά στο τρίμηνο αλλά να μην το παραδέχονται.Ρεζιληδες.Ξεφτυλισατε κάθε έννοια ιατρικής και επιστήμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ