Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρανίκας για Ράδιο Αρβύλα: «Ο κόσμος καλά θα κάνει να δείξει τη δύναμή του και να αλλάξει κανάλι»

«Η εικόνα που προβάλλουν προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αθώοι όπως τα παιδάκια και δεν είχαν σχέση με τον φίλο και συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο μισογυνισμός τους, ο ρατσισμός τους, οι συκοφαντίες τους, τα σεξιστικά βιντεάκια δεν ξεχνιούνται και γι'αυτό δεν μας πείθουν για το ήθος τους» έγραψε στο facebook ο πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Ν. Καρανίκας. Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook:

«Οι ράδιο αρβύλα ή Ράδιο ξεφτίλες όπως πολύ σωστά τους αποκαλεί ο κόσμος, προσπαθούν μέσα από το χριστουγενιάτικο γιορτασικό διαφημιστικό τους να επιστρέψουν προβάλλοντας ένα παιδικό αθώο προσωπείο.

Η εικόνα που προβάλλουν προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αθώοι όπως τα παιδάκια και δεν είχαν σχέση με τον φίλο και συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο μισογυνισμός τους, ο ρατσισμός τους, οι συκοφαντίες τους, τα σεξιστικά βιντεάκια δεν ξεχνιούνται και γι'αυτό δεν μας πείθουν για το ήθος τους. Είναι γνωστοί πλέον και ο κόσμος καλά θα κάνει να δείξει τη δύναμή του και να αλλάξει κανάλι την ώρα που θα προβάλουν την εκπομπή τους για να ξεπλυθεί όλη η παρέα μαζί».


14 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση σήμερα που να κρίνει τα κακως κείμενα της κυβέρνησης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλη μια σοφή επιλογή του τσιπρα.
    Καρανικας.
    Σύμβουλος στρατηγικής πρωθυπουργού.

    Μόνο όσοι Έλληνες έφυγαν εξωτερικό χωρίς επιστροφή γλύτωσαν.

    Δεν μας αξίζει κάτι παραπάνω από τον καρανικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ ρε φίλε ο Κούλης είχε σύμβουλο και έμμισθο πολιτισμού τον Λιγνάδη,και μόνο όταν αποδείχθηκαν οι βιασμοί τον "έστειλε",ο Καρανικας σε πείραξε,όχι ότι συμφωνώ μαζί του αλλά άλλο μ@λ@κ@ς και άλλο εγκληματίας. Όσο για το τελευταίο όντως δεν μας αξίζει κάτι παραπάνω έχουμε τον Κούλη τι να κάνουμε τον Καρανικα.

      Διαγραφή
  4. Σιγά. Αν ηταν ο συριζας, θα εκανε δημοψήφισμα για να πει την αποψή του ο λαός και ανάλογα να πράξει. Η θέληση του λαού ειναι πάνω απο όλα. Για να τα βλέπουν μερικοί μερικοί πως Κυβερνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγάζετε τις δηλώσεις του Καρανίκα λες και είναι κάποια μορφή του πολιτισμού και των επιστημών. Το ίδιο το σύστημα συντηρεί όποιον γουστάρει. Το ξαναλέω , στο σύστημα ΝΔ συμφέρει να είναι αξιωματική αντιπολίτευση ο ΖΥΡΙΖΑ και προσωπικότητες σαν τον Καρανίκα και σε καμία περίπτωση μια αντιπολίτευση από υπεύθυνα κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και ας ψήφισα ΝΔ. Το πρόβλημα της χώρας σήμερα είναι ότι δεν έχει σοβαρή αντιπολίτευση (μεταξύ άλλων).

      Διαγραφή
    2. Σωστα. Αυτο το θελουν δεκανικι οπως το'12

      Διαγραφή
  6. Μη τ απουλνάς ταχιά ωρε ζαγάρ. Γκουρλώθκάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε,αφου το ειπε ο Καρανικας ετσι θα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ