Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η καινοτόμος Διοξειδιοθεραπεία στο Ιατρείο της Αλίνας Κουπίδου

Η πρωτοποριακή Διοξειδιοθεραπεία, που εφαρμόζεται στο Ιατρείο της Αλίνας Κουπίδου, είναι μία αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, των ρυτίδων, της κυτταρίτιδας, της τοπικής συσσώρευσης λίπους, των αντιαισθητικών ραγάδων. Η θεραπεία κάνει χρήση του Διοξειδίου του άνθρακα CO2 για τις ευεργετικές του ιδιότητες στη μικροκυκλοφορία και στην οξυγόνωση των ιστών. Οι θεραπευτικές του χρήσεις του CARBOMAX, είναι εξαιρετικές για τη φυσική ανανέωση του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ, για τη βελτίωση των μαύρων κύκλων και για τις σακούλες κάτω από τα μάτια, για την τριχόπτωση και τις ραγάδες.



Πολλοί αναρωτιούνται για το ποια είναι επίδραση του διοξειδίου του άνθρακα στον οργανισμό. Το διοξείδιο του άνθρακος είναι μη τοξικό. Παράγεται φυσικά, από τα κύτταρα στο σώμα μας, καθημερινά. Είναι ένα προϊόν του κανονικού μεταβολισμού, όπου μεταφέρεται στο αίμα και εμπνέεται. Η τοποθέτηση αερίου διοξειδίου του άνθρακα σε συγκεκριμένο σημείο, πυροδοτεί την έναρξη της διαδικασίας για την αποβολή του από τον οργανισμό.

Κατά τη διαδικασία αυτή, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για αναγέννηση των κυττάρων και επούλωση πιθανών πληγών, με αποτέλεσμα να υπάρχει βελτίωση στην υφή αλλά και την εικόνα του δέρματος.

Παρακάτω, φωτογραφικό υλικό Διοξειδιοθεραπείας:






Μπορούμε να τη συνδυάσουμε και με όλες τις άλλες θεραπείες της Αισθητικής Ιατρικής, ανάλογα με τα αποτελέσματα που επιθυμούμε σε κάθε περίπτωση.


Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 2331125000.

Ιατρος Αναισθησιολογος
MSc Αισθητικής Ιατρικής & Αισθητικής Θεραπείας
Universita' degli Studi di Camerino, Italy
Email: info@alinakoupidou.gr
Μεγ. Αλεξάνδρου 27, Βέροια
Καλέστε μας στο 23311 25000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ