Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Instagram: H Ιωάννα Μπέλλα έφτασε τους 800.000 followers

120.000 λιγότερους από την Τούνη

Ούτε η ίδια θα το φανταζόταν από την πρώτη μέρα που άνοιξε τον δικό της λογαριασμό στο instagram, πως θα έφτανε μια μέρα να απαριθμεί σχεδόν ένα εκατομμύριο followers. Η Ιωάννα Μπέλλα, μετά την στέψη της ως Σταρ Ελλάς το 2018, έχει δει την καριέρα της να εκτοξεύεται και να έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη και αναγνώριση. Δεν είναι τυχαίο που τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων σε Ντουμπάι, Νέα Υόρκη, Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη και Μαϊάμι ρίχνουν «χρυσάφι» στα πόδια της για να συνεργαστούν μαζί της. 

Η Βεροιώτισσα καλλονή, αυτήν την στιμή απαριθμεί 775.000 ακόλουθους. Καθημερινά αυτός ο αριθμός πολλαπλασιάζεται, αν συνυπολογίσουμε τους νέους θαυμαστές που έρχονται από την Ευρώπη και την Αμερική. 

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της αποδοχής που έχει στα social media, αρκεί κανείς να σκεφθεί πως η Ιωάννα Τούνη, η οποία θεωρείται η «Βασίλισσα» του instagram στην Ελλάδα, έχει γύρω στους 900.000.

9 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΊ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο κορίτσι μου μην ακούς κανένα.Κάνε την ζωή σου μακριά από αυτόν τον μίζερο τόπο, γνώρισε τον κόσμο και απόλαυσε αυτά που δεν μπορούν οι τσαρουχόβλαχοι βεροιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΣ ΣΕΛΙΩΤΕΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ Ή ΟΛΟΥΣ;;;

      Διαγραφή
    2. Καλύτερα Βέροια και φυσικό πρόσωπο και σώμα παρά Μαϊάμι και πλαστικό

      Διαγραφή
  3. 'Οταν λες τσαρουχόβλαχοι,εννοείς τους βλάχους-βλάχους με ISO ή μιλάς μεταφορικά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εν το μεταξύ σε κάθε φωτογραφία λες και είναι άλλη κοπέλα. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν έχεις 800 χιλιάδες followers και κάνεις 3.000 likes ανά φωτογραφια είναι αγορασμένοι οι followers
    Δεύτερων βλέπω μια ομορφιά εκτυφλωτική αλλά πολύ ρετούς, too much effort, αυτά τα στάνταρ ομορφιάς έχουν καταρριφθεί πρέπει να αλλάξεις content γίνε πιο φυσική είμαι σίγουρη ότι θα είσαι το ίδιο μια χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ