Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήλιος με «δόντια» στη Βέροια - Στους -6°C θα φτάσει η θερμοκρασία

Το δαγκώσαμε
Η κακοκαιρία «Διομήδης» έφυγε, αλλά το τσουχτερό κρύο παραμένει στην Ημαθία, με κατά τόπους ισχυρό παγετό τις πρωινές ώρες και θερμοκρασίες που βρίσκονται υπό το μηδέν. Οι χαμηλότερες τιμές που κατέγραψε από την αρχή της ημέρας το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εντοπίστηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου όπου ο υδράργυρος έδειξε -11,7 βαθμούς Κελσίου, στο Ξηρολίβαδο -8°C και στην Κουμαριά -5°C. Αξίζει να σημειωθεί πως στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια η θερμοκρασία έφτασε στους -12°C.

Τσουχτερό κρύο, παρά την ηλιοφάνεια, επικρατεί και στο κέντρο της Βέροιας, με τον υδράργυρο να βρίσκεται αυτήν την ώρα στον 1°C βαθμό. Αργά το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου, η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει ακόμα και στους -6°C, ενώ βελτίωση του καιρού θα έχουμε από το Σάββατο 15 Ιανουαρίου.

2 σχόλια:

  1. Σιγά.
    Αν ηταν ο συριζας, δεν θα επέμενε το τσουχτερό κρύο. Ουτε θα κατέγραφε χαμηλές τιμές. Ουτε θα βρισκόταν οπου ήθελε ο υδράργυρος. Δεν εχει καμια δουλειά να βρίσκεται χωρις απόφαση της Κυβέρνησης της προόδου. Να τα βλέπουν αυτα μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 💗🌾συριζας 💔💔🗣️☠️ 2:20μμ ❄️❄️❄️❄️🌥️🌥️☀️☀️☀️ με Κούλη ☀️🌤️⛅🌦️🌨️🌧️⚡⚡🙈🙉🙊

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ