Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΕPS Fantasy Ημαθίας: Με το πόδι στο πάτωμα γκαζώνουν οι πρωτοπόροι - Μεγάλη νίκη του Μακροχωρίου

Μπετόν αρμέ στην 5άδα με την  κατάκτηση της 4ης θέσης
Η Α' κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ημαθίας επανήλθε. Επανήλθε δυναμικά, με τη μεγάλη μάχη των τριών πρωτοπόρων να συνεχίζεται και να μην έχει σταματημό! Κέρδισαν και οι τρεις, οπότε η κόντρα των βαθμών είναι και πάλι στα ίσα! 20 γκολ μπήκαν στην 14η αγωνιστική που τελείωσε πριν λίγη ώρα.

Οι εντός έδρας άνετες νίκες των: Αστέρα Τριποτάμου, Νίκης Αγκαθιάς και Νάουσας, ενισχύουν και κλειδώνουν ουσιαστικά τον χαμό που πρόκειται να γίνει για την άνοδο. Το θρίλερ αυτό θα κρατήσει κι άλλο, κορυφώνοντσς την αγωνία μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Από τις υπόλοιπες ομάδες, με βάση τα σημερινά αποτελέσματα, η μεγάλη σημερινή νίκη του Μακροχωρίου που πήρε το διπλό μεσα στην Κουλούρα ήταν η γλυκιά γεύση της ημέρας. Το ανερχόμενο και νεανικό σύνολο του Longvillage, δινει άλλον αέρα και νέο ενδιαφέρον στις θέσεις 4 και 5 με τη σπουδαία αυτή νίκη.

Πάμε λοιπόν γύρα στα γήπεδα της premier με την πένα του Βασίλη Αλαμπορινού

• Victory of Agkathia - Alexander the Great of St. Marina 3-0

Το Agkatha Kristie φλέγεται και η ομάδα συνεχίζει τις νίκες ακάθεκτη! Πήρε τους 3 πολυπόθητους πόντους και φιγουράρει πάλι στο βάθρο της ισοβαθμίας. Χωρίς να δεχθεί γκολ, έχοντας το καλύτερο παθητικό μέχρι στιγμής κερδίζει και μάλιστα σκοράρει αρκετά. Από την άλλη, η Αγία Μαρίνα παρ' όλο που έχασε βρίσκεται και πάλι στην 5άδα των play off με 20 βαθμούς ( 5η θέση) , αλλά πλέον και η Μελίκη με τη σημερινή της νίκη έχει 18 και βρίσκεται μια ανάσα από την προνομιούχο θέση.

• Achthos Arouris FC - King Philip of Meliki 2-4

Εγγλέζικο σκορ σήμερα στο Achthionel Messi! Ο Άχθος Αρούρης και πάλι δεν κέρδισε, σκόραρε όμως 2 γκολ και είμαι σίγουρος πως θα έκανε τους δεκάδες οπαδούς του να πανηγυρίζουν με πάθος! Βρίσκεται στην τελευταία θέση και με 4 βαθμούς διαφορά από το προτελευταίο Ροδοχώρι. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι... Αντίθετα η Μελίκη, πλησιάζει όλο και περισσότερο την 5άδα, βρίσκοντας πλέον μόλις 2 βαθμούς πίσω από την 5η Αγία Μαρίνα.

• Naoussa City FC - Village of Roses 3-0

Και η μεγάλη Νάουσα δείχνει πως δεν αστειεύεται κι επιμένει! Επιμένει κι αυτή να συμμετέχει στο... ροντέο των τριών πρώτων που εκτίμησή μας είναι πως θα κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμη. Κέρδισε άνετα, χωρίς κι αυτή να δεχθεί γκολ και βάζει τις βάσεις για να συνεχιστεί ο χαμός! Ισοβαθμία με Τριπόταμο και Αγκαθιά και δίψα για διάκριση. Το Ροδοχώρι κόλλησε στους 7 βαθμούς, αλλά χάνει και το ποντικάκι συνέχεια κι έτσι δεν πριζώνεται για να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο.

• ThreeRiver United - Kopanos Wednesday 6-1

Οι εφοπλιστές από τον Τριπόταμο κάνανε το χρέος τους και μάλιστα με το παραπάνω. Στην 1η θέση του πίνακα και σε ισοβαθμία με Αγκαθιά και Νάουσα, ο Αστέρας μετά τις επιπλέον τρελές προσθήκες που έκανε πρόσφατα, δείχνει να μην έχει σταματημό. Έριξε την 6άρα του στο Patrida Road (καθώς γίνεται αποκατάσταση στο Tripotamos Forest) και γυάλισε μ' αυτόν τον τρόπο τη νέα του παρουσία. Ο Κοπανός από την άλλη έχει 14 βαθμούς, βρίσκεται 7ος σε μια ασφαλή θέση, αλλά με την ήττα αυτή άφησε τη Μελίκη να του ξεφύγει λιγάκι.

• Kooloora FC - Longvillage United 0-1

Η Κουλούρα, όντας 3η από το τέλος με 9 βαθμούς, είναι σχετικά safe, αλλά ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να... ταξιδεύει με περισσότερη άνεση στην πίστα rally του βαθμολογικού πίνακα. Λογάριασε όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Το Μακροχώρι με το πολύ καλό νεανικό σύνολο πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης, χρύσωσε κι άλλο την εξαιρετική του πορεία που έχει κάνει ως τώρα και πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία στην 4η θέση! Η δουλειά που γίνεται αποδίδει καρπούς και μάλιστα πολλούς. Ευοίωνα τα πράγματα στις τάξεις του Longvillage.

Αυτά ήταν αγαπητοί αναγνώστες τα σημερινά ματσάκια και ραντεβού σε λίγες ημέρες και πάλι στα γήπεδα των αστέρων της επικής πλέον Premier...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ