Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σήκωσαν» εξοπλισμό επιχείρησης αξίας 10.000€ στη Βέροια - Σε απόγνωση ο ιδιοκτήτης

«Πήραν από κατσαβίδια μέχρι μηχανήματα. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε» - Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι

Μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα για επιχειρηματία στη Βέροια, ο οποίος μεταβαίνοντας το πρωί στην επιχείρησή του, διαπίστωσε πως ο επαγγελματικός εξοπλισμός είχε κάνει «φτερά». Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το βράδυ της Παρασκευής 14/1 προς το πρωί του Σαββάτου 15/1, την επιχείρησή του με γυψοσανίδες επί της οδού Καλής Παναγιάς στο Εργοχώρι Βέροιας, αφαιρώντας ολόκληρο τον επαγγελματικό εξοπλισμό. Οι δράστες εισήλθαν από την πίσω πλευρά της επιχείρησης, σπάζοντας την πόρτα που χρησιμοποιείται για να μπαίνει το επαγγελματικό όχημα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο veriotis.gr ο ιδιοκτήτης, προφανώς έβαλαν μέσα το δικό τους όχημα, τύπου αγροτικό ή φορτηγάκι, που χρησιμοποίησαν, προκειμένου να φορτώσουν τα κλοπιμαία, καθώς αφαίρεσαν από μικρά εργαλεία, κατσαβίδια, κρουστικά, καρφωτικά κτλ μέχρι και μεγάλα ακριβά μηχανήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 9.000 με 10.000 ευρώ.

Έκκληση του ιδιοκτήτη να βρεθούν τα μηχανήματα

Ο ιδιοκτήτης κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι, ή σε όποιον πιθανότατα επιχειρήσουν οι δράστες να προσεγγίσουν προκειμένου να πουλήσουν κάποιο μηχάνημα, να επικοινωνήσουν με την Ασφάλεια Βέροιας η οποία και ανέλαβε την εξιχνίαση της κλοπής. «Δεν έμεινε τίποτα για να δουλέψουμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε από το μείον και να αγοράσουμε από την αρχή όλο τον εξοπλισμό. Κάνουμε έκκληση σε όποιοιν γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με την Ασφάλεια, προκειμένου να καταφέρουμε να εντοπίσουμε και να πάρουμε πίσω τα μηχανήματα», μας ανέφερε ο ιδιοκτήτης.

14 σχόλια:

  1. Αν, περνούσε τυχαία η ασφάλεια από εκεί, και είχε γίνει η συλληψη, πήγαιναν Δευτέρα πρωί εισαγγελέα πια θα ήταν η ποινή;
    Μήπως το γεγονός ότι πιάνονται κατ επαναληψη τα ίδια άτομα και δεν υπάρχει τιμωρία τέτοια για να αποτρεψει να ξανακλεψουν οδηγούν, στη οικονομική καταστροφή, μεροκαματιαρηδες σαν αυτόν που σήμερα ψάχνει τα κλοπιμαια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άνθρωποι με πρόσωπο και θεο με αξίες με σεβασμό και αγάπη για την δουλειά θα συνεχίζουν να αγωνιζονταικάθε μέρα γιατί αυτό έμαθαν ..να σηκώνονται να ζουν και να δημιουργούν.. από την άλλη υπάρχουν κ πάντα και οι απέναντι...τι λετε;αθεράπευτα ρομαντική και σύζυγος τ του ανθρώπου που κλάπηκε το βίος του πιστεύω στην ανθρωπιά και μόνο ενωμένοι μπορούμε να αποτρέπουμε τέτοια φαινόμενα.πραξεις και όχι λόγια....σας ευχαριστώ για το χρόνο σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα να τα πλήρωση ο εισαγγελέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά. Αν ηταν ο συριζας, θα του ελεγε να μην γκρινιάζει σαν ρατσιστής. Να κάνει πως κοιμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λογικά κάποιοι πελάτες ήταν πολύ διαβασμενοι. Γνωρίζανε ότι υπήρχε κι άλλη είσοδος. Και έτσι οργάνωσαν σχέδιο για διάρρηξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γύφτους επειδωτουμενους τους λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρίμα κι άδικο.... Η λεία από τα κλοπιμαία θα δοθεί για ψίχουλα σε σχέση με την αξία που θα είχαν στα χέρια του επαγγελματία... Ο άνθρωπος αυτός ζούσε με τον εξοπλισμό του κι αυτοί περνάνε από την επιχείρηση του και γελάνε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η λύση είναι μία ...στην κάλπη....εθνικά κόμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανονική καταστροφή πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ειναι τσιγγανοι και βρεθουν πρεπει να τιμωρηθουν. Οι ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ που δημιουργουν την " αναγκη" για την κλοπη , δεν θα επρεπε να τιμωρηθουν αναλογικα περισσοτερο; Και μην μου πειτε οτι ειναι Ρομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την επόμενη φορά να βάλετε κάμερες, τόσο ακριβός εξοπλισμός, χωρίς ούτε μια κάμερα για ασφάλεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καμια κλήση για ταχύτητα η μάσκα;
    Καλημέρα στην αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μελαμψοί Νεοζηλανδοί οπαδοί της Ρομα ήταν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ