Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκλεισε τον Σκοπιανό Ali Adem η Βέροια

Δανεικός από τον Άρη
Από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Ali Adem. Ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τα Σκόπια, γεννήθηκε την 1/6/2000 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από τον Άρη Θεσσαλονίκης και μετέπειτα δόθηκε ως δανεικός στην FC Shkupi. O ποδοσφαιριστής εντάσσεται μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου στο ρόστερ της «Βασίλισσας του Βορρά», με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Άρης.


Ο 21 ετών μέσος φαίνεται πως έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον δανεισμό του στη Σκούπι, με την οποία κατέγραψε ως τώρα 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της πατρίδας του (αρκετές μάλιστα ως βασικός), και τρεις στα προκριματικά του Europa Conference League το καλοκαίρι. Μάλιστα, αποτελεί σταθερό και βασικό μέλος της Eθνικής Κ21, στην οποία πρωταγωνίστησε το φθινόπωρο.

Ο Αντέμ αποτελεί την τρίτη προσθήκη, μετά τον Τσαρλς Κουάτενγκ (δανεικός από τον Εργοτέλη) και τον Αντώνη Καπνίδη, σ' ένα μεταγραφικό «παράθυρο» όπου οι Ημαθιώτες κινούνται πολύ προσεκτικά και ουσιαστικά, με στόχο την πραγματική ενίσχυση του ρόστερ και την παροχή λύσεων στον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, στο κυνήγι της ανόδου στη Super League.




8 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΗΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακεδόνας είναι, μην τον αποκαλείτε Σκοπιανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δεν βλεπεις φτυστος ο Μ. Αλεξανδρος... α ρε καταντια

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Βορειο Μακεδονας. Εσυ εισαι Μακεδονας. Πριν την Συμωνια λεγοτανε πολιτης της πρωην Γιουγκοσλαβικης Δημοκατιας της (σκετο) Μακεδονθας. Σας δουλευανε 25 χρονια.

      Διαγραφή
    2. Οπωσδήποτε. Όταν ο Μανώλης Ανδρόνικος μπήκε στον Τάφο, βρήκε τον Αλή Αντέμ και τα φρύδια του Βουκεφάλα...

      Διαγραφή
    3. Εμεις παντα σκοπιανους τους λεγαμε ( και θα τους λεμε) και το ζορι το δικο τους ηταν να αναγκαστουμε εμεις να τους ονομασουμε με ονομα που θα εχει μεσα τη λεξη μακεδονια ή και σκετο μακεδονες. Τελικα καποιοι μας αναγκασαν και οι βουλγαροσκοπιανοι το πετυχανε. Τετοια πολιτικη εχουμε απο τετοιους πολιτικους, καλα να παθουμε!
      Ας περιμενουμε χειροτερες λυσεις για το αιγαιο, την κυπρο και για ολα τα υπολοιπα εθνικα ζητηματα που ανοιγουν οι γειτονες εδω και δεκαετιες και μαλιστα απο πολυ πιο ισχυρους διεκδικητές, όχι οπως τους ψιλοανυπαρκτους σκοπιανους.

      Διαγραφή
  4. Θα βλέπει το γήπεδο και τη μπάλλα με αυτή τη μαλλούρα; Πρώτα κούρεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ