Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δικαίωση Μπαρτζώκα η ψήφιση των μέτρων στήριξης στους επαγγελματίες

Ανακούφιση από το πλήγμα των αυξημένων τιμών ενέργειας
Εμφανώς δικαιωμένος θα πρέπει να αισθάνεται ο Τάσος Μπαρτζώκας μετά την χθεσινή ψήφιση στη Βουλή που αφορούσε την επέκταση των μέτρων στήριξης στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης. Ο Βουλευτής Ημαθίας, πριν από τρεις μήνες και πολύ πριν εκτοξευτεί το ενεργειακό κόστος, καλούσε με κοινοβουλευτική του ερώτηση, αλλά και με αλλεπάλληλες συναντήσεις στα αρμόδια υπουργεία, να υπάρξουν επιδοτήσεις στις επιχειρήσεις, προκειμένου να ανακουφιστούν από τη ραγδαία αύξηση της τιμής της ενέργειας.

Μια κίνηση από την πλευρά της κυβέρνησης, την οποία περίμεναν με αγωνία οι επαγγελματικοί κλάδοι, που πλήττονται βάναυσα από την ενεργειακή αύξηση και που είχε θέσει ως βασικό του στόχο ο πολιτικός από την Ημαθία.

Για τον λόγο αυτό ο Τάσος Μπαρτζώκας επικροτήθηκε από τους συνάδελφους του, καθώς ήταν ο μόνος μεταξύ όλων των Βουλευτών, που είχε παρέμβει με ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας το αυτονόητο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, η στοχευμένη  κοινοβουλευτική του παρέμβαση, που υιοθετήθηκε τελικα από την κυβέρνηση, σχολιάστηκε ιδιαίτερα στους διαδρόμους του Μέγαρου Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνεται αποδέκτης θετικών σχολίων για τον Βουλευτή Ημαθίας.

Περιμένουμε και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες από τους τοπικούς μας Βουλευτές, γνωρίζοντας ότι, παρά το γεγονός ότι «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη», όλες οι καταιγίδες από μια σταγόνα ξεκινούν!

2 σχόλια:

  1. Θα πρότεινα την επαναφορά του επιδόματος έγκαιρης προσέλευσης σε όλο το δημόσιο και τους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα.Νομίζω πως όποιος βουλευτής προλάβει και το δηλώσει πρώτος θα μείνει έτσι κι αλλιώς στην ιστορία ανεξάρτητα από υιοθέτησή του ή μη από την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟ! ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!! ΤΟ ΠΟΤΕ! Η Ποτέ!!ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ