Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δερμιτζάκης: «Δίκαιη και σημαντική νίκη»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στον Πιερικό εμφανίστηκε σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο 53χρονος προπονητής της Βέροιας, μεταξύ άλλων, τόνισε πως ήταν μια δίκαιη και σημαντική νίκη και ότι όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Και ενώ ο Πιερικός είχε την κατοχή της μπάλας, οι παίκτες του, κατάφεραν κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, να βάλουν δύο γκολ και έτσι να πάρουν ένα προβάδισμα που το κράτησαν μέχρι τέλος. Επίσης ο τεχνικός της «Βασίλισσας» είπε πως ενδέχεται να γίνει μια ακόμη μεταγραφή για την ενίσχυση του ρόστερ και ότι εμπιστεύεται το έμφυχο υλικό που διαθέτει.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη μετά το τέλος του αγώνα:



1 σχόλιο:

  1. Όλα ξεκινούν από την διοίκηση η οποία κάνει άψογα την δουλειά της. Ακολουθούν ολοι μαζι τους στόχους και έχουμε πολλα να δουμε απο την ομάδα φορτσα βεροιαρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ