Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωινή «συνάντηση» με 5 λύκους είχαν αγρότες στην Αλεξάνδρεια

Τι δήλωσε στην κάμερα ένας εκ των αγροτών
Με ένα διαφορετικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι αγρότες του δήμου Αλεξάνδρειας το πρωί της Κυριακής 16 Ιανουαρίου 2022, καθώς φτάνοντας νωρίς το πρωί στα χωράφια τους στην περιοχή μεταξύ Αλεξάνδρειας και Νεοχωρόπουλου, ήρθαν... αντιμέτωποι με 5 λύκους. 'Οπως ανέφεραν οι αγρότες, οι λύκοι ήταν πολύ μεγάλοι και μόλις είδαν τους αγρότες ευτυχώς τράπηκαν σε φυγή. Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του alexandreia-gidas.gr ο Βασίλης Χατζησταύρου, ένας από τους αγρότες που είδε τους λύκους στα χωράφια:







7 σχόλια:

  1. Το επάγγελμα του αγροτικού κόσμου πρέπει να επιδοτούνται, βαρέα,ανθηγηνα, επικίνδυνο, με καιρικές συνθήκες ακατάλληλες,, και μην ανοίξω κ άλλο το στόμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βέβαια. Να συμπληρώσω και σύνταξη στα 35, δωρεάν ελικόπτερο για μετακινήσεις, ένα χαρέμι με γυναίκες και το βάρος σας σε χρυσό.

      Διαγραφή
  2. stin othografia eisai mpampiniotis vre atime.ean matheis anagnosi kai grafi tote xalali sou vre mpagasa to epidoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 11:46 μ.μ. Αφού τονίσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον Bill,θα προσπαθήσω να μεταφράσω την μπαρούφα που έγραψες:ςτιν οθογκραφια ειςαι μπαμπινιοτις βρε ατιμε.εαν ματχεις αναγκνοςι και γκραφι τοτε ξαλαλι ςοου βρε μπαγκαςα το επιντομα

      Διαγραφή
  3. Βουλευτής έγινα με την ομορφιά μου,άμα είσαι top οπός θέλει γράφεις,!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον αυτός γράφει και Ελληνικά, εσύ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...με μητσοτακη πρωθυπουργο θα φτασουν οι καρχαριες στο 66.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ