Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσημο: Παράταση των μέτρων για μία εβδομάδα

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

Την παράταση των μέτρων για ακόμα μία εβδομάδα, αποφάσισε, μετά την συνεδρίασή της, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας. Έτσι, τα μέτρα που τέθηκαν σε εφαρμογή τις τελευταίες ημέρες του 2021 και ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ισχύσουν μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, θα παραταθούν για μία εβδομάδα ακόμη, έως τις 23 Ιανουαρίου 2022. Η επιτροπή εισηγήθηκε τα μέτρα να εφαρμοστούν για μία εβδομάδα ακόμη στην ολότητά τους, χωρίς αλλαγές, παρά τα όσα ακουγόταν ότι μπορεί μεν να παραταθούν τα μέτρα, αλλά να αρθεί η απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση και στη διασκέδαση. Ωστόσο, οι ειδικοί είχαν αντίθετη γνώμη, υποστηρίζοντας ότι το μέτρο της μουσικής δεν πρέπει να αρθεί αυτή τη χρονική στιγμή.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Σήμερα, Τετάρτη 12/1, συνεδρίασε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να εξετάσει τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας. Αποφασίστηκε τα μέτρα που ισχύουν, να παραταθούν για μια εβδομάδα.

3 σχόλια:

  1. Προτεινουν οι ειδικολι και αποφασίζει η κυβερνηση;
    Την απόφαση αυτη γιατι νομιζω οτι την ξεραμε από πριν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον σκεφτεσαι σαν ειδικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ