Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφυγε από τη ζωή ο Αδριανός Αργυρίου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας «Αργολική Ανάπτυξη» Γιώργου Αργυρίου και του Φώτη Αργυρίου. Ο Αδριανός Αργυρίου είχε ζήσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στη Βέροια, ενώ τον τελευταίο καιρό έμενε στην Πρόνοια Ναυπλίου. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και φιλόξενος άνθρωπος. Η κηδεία του έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, στην Αργολική πρωτεύουσα. Όπως αναφέρει ο γιος του και εκδότης της εφημερίδας «Αργολική Ανάπτυξη» Γιώργος Αργυρίου:

«Όλοι γνωρίζεται ότι τέτοιες στιγμές απλά χαράζουν ανελέητα την ψυχή μας και την σημαδεύουν. Την Πέμπτη λοιπόν που θα κυκλοφορεί η εφημερίδα. ο πατέρας στις 12 θα ξεκινάει απο τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. το τελευταίο του ταξίδι. Ευχαριστώ ήδη όλους όσους με κράτησαν όρθιο με τα λόγια τους».


3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΑΔΡΙΑΝΕ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ 337ΛΕ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟ 315ΣΠΤΧ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο κυρ Ανδρεα ήταν ο αγαπημένος μας καθηγητής στην σχολή μαθητείας στη Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό παράδεισο θείο Ανδρέα, έτσι σέ γνώρισα όταν ήμουν πιτσιρικάς τότε στα χωράφια,στο κτήμα σου στο χωριό. Πολύ καλός Άνθρωπος. Καλό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ