Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άστεγος βρέθηκε νεκρός από το κρύο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Την τελευταία πνοή του άφησε το μεσημέρι της Τρίτης στο πεζοδρόμιο επί της οδού Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένας άστεγος 60 ετών. Αιτία θανάτου ήταν το ψύχος που προκάλεσε υποθερμία στον 60χρονο και στη συνέχεια καρδιακή ανακοπή. Τον άστεγο εντόπισε ένας αστυνομικός του τμήματος Λευκού Πύργου, όταν τον πλησίασε για να τον ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι και διαπίστωσε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ο αστυνομικός κάλεσε το ΕΚΑΒ και παράλληλα ξεκίνησε τη διαδικασία καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης. Ακολούθως, έφθασε ασθενοφόρο και κινητή μονάδα και ο 60χρονος διασωληνώθηκε επί τόπου από τον γιατρό της μονάδας. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με τους γιατρούς να επιμένουν στην προσπάθεια ανάνηψης, δίχως όμως αποτέλεσμα, καθώς ο άστεγος κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται πιθανότατα για άνδρα βουλγαρικής υπηκοότητας με ψυχιατρικά προβλήματα, ο οποίος είχε ως στέκι του την περιοχή όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Μάλιστα αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου είχαν δεχθεί την Κυριακή τηλεφώνημα από πολίτη, ωστόσο όταν μετέβη στο σημείο όπου σύχναζε η δημοτική αστυνομία, ο άνδρας αρνήθηκε να μεταβεί στο Υπνωτήριο Αστέγων για να προφυλαχθεί.

Πλέον μένει να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς εξετάζεται και το ενδεχόμενο το θύμα να είναι ένας άλλος άνδρας ο οποίος συχνάζει στο πέταλο του Υπνωτηρίου Αστέγων, όπου καταναλώνει αλκοόλ, δίχως όμως να κάνει χρήση του δικαιώματος για διανυκτέρευση στο Υπνωτήριο Αστέγων.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ