Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι άλλο θα ακούσουμε; Βάζουν παλιές κλήσεις στο παρμπρίζ, για να μην τους γράψουνε!

Δεν έχει όρια η κουτοπονηριά 

Στα 11 χρόνια που είναι στον διαδίκτυο ο veriotis.gr έχουμε ακούσει πολλές και απίθανες ιστορίες σχετικά με την καθημερινότητα της πόλης. Άλλες είχαν ευρηματικότητα και άλλες εμπεριείχαν προκλητικές συμπεριφορές σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. Ωστόσο, η χθεσινή καταγγελία που μας ήρθε από κατοίκους στο κέντρο της Βέροιας, δεν έχει προηγούμενο. 

Είναι λίγο πολύ γνωστό, πως η πρωτεύουσα της Ημαθίας, λόγω των στενών δρόμων και της αστικής ανάπλασης έχει (σε αναλογία με τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν) λιγοστές θέσεις πάρκινγκ. Καθημερινά, χιλιάδες Βεροιώτες δίνουν την δική τους μάχη για την ανεύρεση μιας θέσης, ειδικά σε ώρες αιχμής και όταν είναι ανοιχτή η αγορά. 

Από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχουν και εκείνοι οι πολίτες που έχουν πάει την πονηριά σε άλλο level. Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που παρκάρουν σε παράνομη θέση στάθμευσης, βάζουν επάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους, μια παλαιότερη κλήση από την Αστυνομία ή κάποια έγχρωμη φωτοτυπία που μοιάζει σαν αληθινή.

Μ' αυτήν την κίνηση ελαχιστοποιούν την περίπτωση κάποιος πολίτης να πάρει το «100» και να ζητήσει την συνδρομή της Τροχαίας, αφού υποτίθεται πως... τον έχουν ήδη γράψει!

Επίσης, δεν είναι απίθανο να ξεγελαστούν και οι ίδιοι οι αστυνομικοί, καθώς μπορεί να θεωρήσουν πως κάποιος συνάδελφός τους είχε περάσει πριν από λίγη ώρα και έχει σημειώσει την παράβαση.

Μ' αυτά και μ' αυτά, ο πονηρός έκανε την δουλειά του, έβαλε την κλήση και πάλι στο ντουλαπάκι του ώστε να την χρησιμοποιήσει την επόμενη φορά. Τα περιστατικά αυτά είναι σε γνώση της Αστυνομίας, καθώς οι πολίτες έχουν κάνει την σχετική καταγγελία.

4 σχόλια:

  1. Από τότε που κάνανε την κατάπλαση με αρχηγό την τότε απίθανη δήμαρχο, ρημάζει ολοένα η αγορά και ο τουρισμός της Βέροιας.
    Οι οδηγοί των πούλμαν Βέροια λένε και κλαίνε!!!
    Ούτε ξένος μπορεί να παρκάρει ούτε από άνθρωπος από τους γύρω οικισμούς πόλεις και χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ π.Χ...ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ...ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΚΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΟΟΥ ΤΑΧΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ New York times . ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ