Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: «Λαϊκό Προσκύνημα» στο Σέλι!

Χαρά Θεού! Ιδανικές συνθήκες για βόλτα και χιονοδρομία!
Μόλις 3 ώρες περίπου από την στιγμή που το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου άνοιξε τις πόρτες του, τις πίστες του δηλαδή για τους χιονοδρόμους και τους επισκέπτες και ήδη γίνεται... «λαϊκό προσκύνημα»! Οι συνθήκες για χιονοδρομία είναι ιδανικές, το χιόνι αρκετό, οι πίστες στρωμμένες, η θερμοκρασία χαμηλή και φυσικά λιακάδα! Οι πρώτοι ανυπόμονοι σκιέρ έκαναν την εμφάνισή τους πριν ακόμα το ρολόι δείξει 9 το πρωί, ενώ όσο περνούσε η ώρα, το χιονοδρομικό γέμιζε σιγά σιγά με κόσμο που ανέβηκε για να απολαύσει το χιόνι. Άλλοι ανεβοκατεβαίνοντας τις πίστες και άλλοι απλά απολαμβάνοντας το τοπίο, με ζεστό καφέ και... μπόλικη βιταμίνη D, σε ένα από τα τραπεζάκια του σαλέ.



Επισκέπτες όλων των ηλικιών, μεμονωμένοι σκιέρ από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, οικογένειες με μικρά παιδιά, παρέες και ακαδημίες σκι, πλυμμήρισαν τις πλαγιές του χιονοδρομικού, συνθέτοντας μια εικόνα βγαλμένη από τις εποχές του ένδοξου παρελθόντος του πιο παλιού χιονοδρομικού της χώρας. Ας ελπίσουμε πως οι συνθήκες, καιρικές και υγειονομικές, να επιτρέψουν μια ολοκληρωμένη χιονοδρομική σεζόν για το Κέντρο μας, όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα αλλά και τις καθημερινές.

Καλή χιονοδρομική σεζόν λοιπόν!



















20 σχόλια:

  1. Και στην πλατεία του χωριού μου τον ίδιο ήλιο απόλαυσα και την ίδια βιταμίνη D πήρα. Δε βλέπω το λόγο γιατί να συνωστιστούμε όλοι σε ένα ,,σαλέ,,. Αυτά είναι ωραία μόνο στις φωτογραφίες. Κατά τ' άλλα λοιπόν, ωραίο το φωτορεπορτάζ! Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν έχει κορωνοιο εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι όλοι βλάχοι γελοίε. Όλοι κάνουν κρα να ανοίξει το εθνικό χιονοδρομικό κέντρο Σελίου. Σκι κάνουν και Πόντιοι και βλάχοι και Θρακιώτες και ντόπιοι και όποιος γουστάρει αυτό το σπορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πότε οι πόντιοι ξέραν και το σκί; Αυτοί είναι μόνο για πιροσκί...

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΚΙΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΕΛΙ ΓΙΑ ΣΚΙ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΟΛΛΆ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΣΕΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΕΙ ΠΑΡΑΣΑΓΚΑΣ.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ.

      Διαγραφή
    3. Στο σοβαρός σκιέρ σταμάτησα να διαβάζω.....βούλιαξε το Σέλι σήμερα....Ελατοχώρι,καιμακ της πλάκας ανοργανωσια....Σαν το Σέλι δεν έχει πουθενά στην βόρεια Ελλάδα...

      Διαγραφή
  5. Για αυτό δεν είχε κόσμο στο παζάρι στον Γιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι 15 βαθμούς κ στάλα χιόνι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ άντε να πουλήσεις λουκουμάδες στην παραλία στην Μεθώνη...

      Διαγραφή
  7. Ούτε 1 ευρώ σε αυτούς.... Ουστ! Μακάρι καλοκαιρία κ στάλα χιόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μετά θα έχει λαικό προσκύνημα στις κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε καμία εβδομάδα θα δούμε τι θα γίνει με τα κρούσματα. Μακάρι να μην γίνει τίποτα. Αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός που γράφει συνέχεια για τους βλάχους μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα....Δεν έχω σχέση με τους βλάχους, αλλά αυτοί η εμμονή κάποιον , δείχνει τα σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας μας. Καλά θα κάνουν να αποβάλλουν αυτές τις εμπάθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oi vlaxol autour pour grafoun enantiotous génial tous exoun xesmenous autos o initiés pou grafi sinexos émanation ton vlaxon ennemi megalos ilidios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εσύ ο ίδιος δεν καταλαβαίνεις τι έχεις γράψει..Βρες έναν δάσκαλο να σου μάθει την αλφαβήτα και την Ελληνική γραφή.

      Διαγραφή
    2. Πρόεδρος τον βλαχων εισαι??

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ