Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση Τόλκα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας

«Κάθε μέρα που περνάει στοιβάζει χρέη για κάθε ανοιχτό μαγαζί και αδειάζει το πορτοφόλι του καταναλωτή»
Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 ο Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Τόλκας επισκέφτηκε τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, με σκοπό τη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο εμπορικός κόσμος. Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, ο Βουλευτής ενημερώθηκε για την εικόνα της αγοράς, για την πορεία αυτής καθ΄ όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, καθώς και για τα προβλήματα που ταλανίζουν την αγορά το τελευταίο διάστημα με βασικότερα την αύξηση του ενεργειακού κόστους και την γενικευμένη κρίση ακρίβειας.

Η συζήτηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, κλείνοντας με την υπόσχεση να υπάρξει εκ νέου συνάντηση, διότι το λιανεμπόριο και ο εμπορικός κόσμος έχουν ανάγκη στήριξης με στοχευμένα μέτρα, όσο ποτέ άλλοτε.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής Ημαθίας, τόνισε μεταξύ άλλων, πως κάθε ημέρα που περνάει στοιβάζει χρέη για κάθε ανοιχτό μαγαζί και αδειάζει το πορτοφόλι του καταναλωτή. Ανέφερε πως οι Ημαθιώτες καταναλωτές έντρομοι πασχίζουν να κάνουν οικονομία για να τα βγάλουν πέρα.

Τέλος σημείωσε, πως η Κυβέρνηση είναι απούσα από κάθε ανάγκη των Ελλήνων, ότι ακούει μόνο τους λίγους πολύ πλούσιους φίλους της και ότι μ' αυτό θα πρέπει να τελειώνουμε. «Η χώρα χρειάζεται μια νέα αρχή» κατέληξε ο Άγγελος Τόλκας.

3 σχόλια:

  1. σας έταξε διαγραφή χρεων με ενα νομο και ενα αρθρο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά φαντάζομαι οτι θα πας Αγγελε, επίσκεψη σε όλες τις ... δομές απο Λαμία και κάτω, μήπως και με το χιόνι, εχουν πρόβλημα οι ευάλωτοι. Γιατί απο οσα βλέπω, δεν υπάρχουν ευάλωτοι στην Αττική οδό, ας πούμε. Σε χωριά και χωριουδάκια. Στους ευάλωτους Αγγελε μη τυχόν και εχουν παράπονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε από Λαμία και κάτω τίγκα στους επιτελικους μην πας. Αλλά αν κάνεις του κεφαλιού σου,γέμισε ρεζερβουάρ,μπιτονι αναπληρωματικό βενζίνη,ξηρά τροφή,νερό για τρεις μέρες,κουβέρτες,δορυφορικο τηλέφωνο,φαρμακα,αλυσίδες δύο ζευγάρια, συρματόσχοινα τέλος πάντων ότι θα έπαιρνες αν πηγαινες αρκτική,καλό επιτελικό βόλι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ