Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Άνοιξαν» κοσμηματοπωλείο τα ξημερώματα στο κέντρο της Βέροιας

Η άμεση επέμβαση της Ασφάλειας «χάλασε» τη δουλειά των διαρρηκτών
Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 25 Ιανουαρίου κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Βέροιας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν λίγα λεπτά μετά τις 03:30 τα ξημερώματα όταν οι δράστες μπήκανε στο κοσμηματοπωλείο στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, κόβοντας τα μεταλλικά ρολά και σπάζοντας την τζαμαρία του καταστήματος. Ο συναγερμός χτύπησε, κινητοποιώντας άμεσα την Αστυνομία, με τους άνδρες της Ασφάλειας Βέροιας να φτάνουν στο σημείο εντός 5 λεπτών, «χαλώντας» έτσι τα σχέδια των διαρρηκτών, που τράπηκαν σε φυγή. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες πρόλαβαν να αρπάξουν μόνο λίγα κοσμήματα, καθώς, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας, δεν πρόλαβαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο. Ωστόσο, οι ζημιές που προκάλεσαν στην προσπάθειά τους να μπούνε στο εσωτερικό του κοσμηματοπωλείου είναι μεγάλες.

Την εξιχνίαση της διάρρηξης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Βέροιας.

φωτογραφία αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ