Quantcast

http://picasion.com/

Οι θερμοκρασίες πέφτουν… το πετρέλαιο ανεβαίνει

Αυξητική τάση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα πρατήρια της Μακεδονίας

Προ των πυλών το ψυχρό κύμα που θα επηρεάσει τη χώρα για τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων και ήδη τα νοικοκυριά που διατηρούν ως μέσο θέρμανσης το πετρέλαιο αρχίζουν να προετοιμάζονται για τις χαμηλές θερμοκρασίες γεμίζοντας τους καυστήρες των σπιτιών τους. Αυτή την εικόνα μεταφέρουν, μιλώντας στο makthes.gr, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των καυσίμων σε πόλεις της Μακεδονίας και συγκεκριμένα της Θεσσαλονίκης, της Βέροιας, των Σερρών και της Δράμας, οι οποίοι είδαν τις παραγγελίες για πετρέλαιο θέρμανσης να αυξάνονται τις τελευταίες μέρες.

Αυτή την στιγμή η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην περιφέρεια ανέρχεται στα 1,18 ευρώ το λίτρο, όπως αναφέρουν βενζινοπώλες, με εξαίρεση την πόλη των Σερρών όπου εκεί η τιμή του βρίσκεται ακόμη στα 1,15 ευρώ, σύμφωνα με τη Σοφία Δαγγίλη, ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή.

«Υπάρχουν παραγγελίες, αλλά υπάρχουν και αυξητικές τάσεις στις τιμές», τονίζει ο Τάσος Παφραλίδης, πρατηριούχος στη Θεσσαλονίκη.

Από 1,18 έως 1,20 η τιμή λίτρου του πετρελαίου θέρμανσης στη Βέροια, με το ενδιαφέρον του κόσμου να υπάρχει ενόψει του παγετού, αλλά σε ποσότητα «πολύ μετρημένη», εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών, επισημαίνει ο Στάθης Αθανασιάδης, επιχειρηματίας του κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ