Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: Ανεύθυνη και επικίνδυνη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Ανεύθυνη και επικίνδυνη είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τονίζει σε συνέντευξή του στη «Μακεδονία της Κυριακής», ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης υπογραμμίζοντας ότι μπροστά στην μετάλλαξη Όμικρον οι κυβερνητικές παρεμβάσεις οφείλουν να μην είναι άκαμπτες αλλά να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα. Επιπροσθέτως, επισημαίνει ότι ο στόχος της Κυβέρνησης για τη νέα χρονιά πρέπει να είναι διπλός: συνέχιση της αποτελεσματικής αντιμετώπισης της υγειονομικής και της ενεργειακής κρίσης και εκτίναξη της αναπτυξιακής πορείας της χώρας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λάζαρου Τσαβδαρίδη εδώ

10 σχόλια:

  1. Αντε πάρτε δρόμο ρε Χατζηαβάτηδες. Που έχετε μούτρα να μιλάτε ακόμη για τον Σύριζα!Τσίρκα ε τσίρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα Λάζαρε! ΝΑ αγιάσει στο στόμα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαζαρε η ΔΕΗ ηρθε λιγο παραπανω απο το διπαλσιο απο περσυ με ιδιες και λιγοτερες κιλοβατωρες, πετρελειο θερμανσης κανει πανω 1,10 το λιτρο.
    Το ψωμακι ανεβηκε 0,90 τα 350 γραμ. και αρχισαν και οι σεισμοι.

    ...ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν ειναι μονο ο συριζα επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που συνεχίζουν να λένε οι κυβερνώντες,ότι αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την πανδημία και την ακρίβεια,απλά με ξεπερνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μπορει... Μας κοροιδευετε...Σε αλλη χωρα ζειτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βζζζζζζιν η οικονομια.Κοψτε τα καλαμπουρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αναπτυξη που ευαγγελιζεστε ειναι για λιγους. Οι περισσοτεροι υποφερουν. Δεν ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνηση αλλα η ΝΔ. Διαλυεται η κοινωνικο ιστος της χωρας μας και εχουμε υπ
    Αναπτυξης εναν απιθανο τυπακο να τσιριζει καθε μερα στα καναλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λάζαρε πρόσεχε ποιον βοηθάς!! Δίνεις βοήθεια σε ΠΑΣΟκσίδες που κόβουν τα χέρια τους αντί να ψηφίσουν αλλο κομα πάρα μονο συριζα κ ΠΑΣΟΚ!!! Δώσε προσοχή και όχι στα λόγια και τις διπλοματιες που σ λένε " φιλοι σου"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανρογνωστης εισαι ...δινεις και συμβουλες. Την κοινωνια δεν την σκεπτεσαι γιατι εισθε για το ΕΓΩ....Μπραβο σας εισθε του δογματος να ψωφησει η κατσικα του γειτονα...τετοια αλληλεγγυη;;;;;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ