Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «γολγοθάς» της Βέροιας για την άνοδο στην Super League

Όλα τα σενάρια

Τι κι αν βρισκόμαστε στην μέση του πρωταθλήματος, η σκέψη πολλών φιλάθλων πηγαίνουν στα μπαράζ που θα κληθεί να δώσει η Βέροια σε περίπτωση που βγει πρώτη στην Super League 2. Να θυμίσουμε πως αν βγει δεύτερη ή τρίτη, θα παραμείνει στην ίδια κατηγορία και του χρόνου. Αν υποθέσουμε πως η «Βασίλισσα», ξεπεράσει τελικά το εμπόδιο της Ξάνθης (είναι η βασική ανταγωνίστρια), τότε θα κληθεί να δώσει αγώνα μπαράζ με τον πρώτο του νοτίου ομίλου, που μπορεί να είναι ο Λεβαδειακός ή η Καλαμάτα. Αν η ομάδα της Ημαθίας κερδίσει, τότε αυτόματα ανεβαίνει στα μεγάλα σαλόνια. 

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση ήττας, θα έχει μια ακόμη ευκαιρία, καθώς θα παίξει παιχνίδι μπαράζ, με τον προτελευταίο της Super League. Αν και είναι αρκετά νωρίς, οι υποψήφιες ομάδες είναι ο Ιωνικός, ο Ατρόμητος και Λαμία (αν υποθέσουμε πως ο Απόλλων Σμύρνης θα τερματίσει τελευταίος και θα υποβιβαστεί απευθείας). 

Τρεις πολύ δυνατές ομάδες, με πλούσιο ρόστερ και μεγάλη ιστορία. Βέβαια, το ιδανικό σενάριο για τη Βέροια είναι να κερδίσει την άνοδο από τον αγώνα μπαράζ που θα δώσει με τον πρώτο του νοτίου ομίλου.



1 σχόλιο:

  1. PAH PERIPATOS KAI FETOS H ANODOS EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PARTETO Xamparh 2 strabopatimata kai teliose h anodoa apo ton proto gyro,,th kai an eise ahthtos,,,DEN BOHTHANE H ISOPOALES

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ